En İyi Lukas Gage Dizileri

Son yıllarda akıllara kazınan isimlerden birisi olan Lukas Gage dizileriyle konuşulmaya devam ediyor. İşte en iyi Lukas Gage dizileri…

En İyi Lukas Gage Dizileri

Hollywood denildiğinde son yıllarda akıllara kazınan isimlerden birisi olan Lukas Gage dizileriyle konuşulmaya devam ediyor. İşte en iyi Lukas Gage dizileri…

Genç ve yetenekli bir aktör olarak ön plana çıkan Lukas Gage, son yıllarda pek çok farklı popüler filmde yer aldı. performansıyla büyük dikkat çeken Gage, unutulmayan yapımlarıyla da Lukas Gage sevenlere farklı seçenekler sunuyor.

En İyi Lukas Gage Dizileri

İşte En İyi Lukas Gage Dizileri

Lukas Gage izlemek isteyenler için televizyonlarda yayınlanan ve son dönemlerde dijital platformlara taşınan farklı dizi seçenekleri bulunuyor.

You (2023)

Lukas Gage’in son projelerinden birisi Netflix’te yayınlanan You oldu. Adam karakteriyle karşımıza çıkan Lukas Gage, etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. dizinin ana karakterlerinden birisi olan Joe ile yolunun kesişmesiyle başlayan hikaye Lukas Gage sevenler için en iyilerinden birisinin You olmasını sağlıyor.

T@gged (2016)

İzlenebilecek bir diğer dizi ise T@gged. 2016 yapımı bu dizide, sosyal medya temalı bir hikaye bulunuyor.

Adam Her Şeyi Mahvetti (2017)

Hulu’da yayınlanmasıyla Lukas Gage’in yeniden konuşulmasını sağlayan yapımlardan birisi olan Adam Her Şeyi Mahvetti, bu dizide Cole Tyson olarak karşımızda. Kişisel ilişkileri anlatan dizide, ünlü ismin performansı diziyi de taşıyor.

American Vandal (2017)

Brandon Galloway karakteriyle projede yer alan Gage, lisede okuyan öğrencilerin hikayesini anlatıyor. Amazon Prime ve Netflix gibi platformlarda yer alan yapım, lise dizilerini izlemeyi sevenler için en iyi seçeneklerden birisi.

En İyi Lukas Gage Dizileri arasında yer alan diğer seçenekler ise şöyle;

  • Benim Blokumda (2018)
  • Yalanlar Sınıfı (2018)
  • Euphoria (2019)
  • Sevgiler, Victor (2020)
  • Beyaz Lotus (2021)
  • Fargo (2023)

Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER