Erkek Güzeli Sefil Bilo konusu ne? Erkek Güzeli Perişan Bilo oyuncuları kimler?

Erkek Güzeli Perişan Bilo filimde eski bir kan davası yüzünden sevdiği kızın babasını öldürmesi istenen Bilo’nun hikâyesi anlatılıyor.

Erkek Güzeli Sefil Bilo konusu ne? Erkek Güzeli Perişan Bilo oyuncuları kimler?

Erkek Güzeli Perişan Bilo filimde eski bir kan davası yüzünden sevdiği kızın babasını öldürmesi istenen Bilo’nun hikâyesi anlatılıyor. Peki Erkek Güzeli Sefil Bilo konusu ne, oyuncuları kimler?

Bilo, Cano isimli bir kıza âşıktır. Ancak köyün ağası Maho Ağa da Cano'ya göz koymuştur. Cano'nun babası Memo, yıllar önce Bilo'nun babasını öldürmüş ve hapiste yatmaktadır. Memo hapisten çıkar ve köye döner. Bütün köylüler ve Maho Ağa, Bilo'ya Memo’yu vurması için zorlama yaparlar. Bilo'nun kararı ve ardından eşkıyalığa soyunması olayların seyrini değiştirir.

ERKEK GÜZELİ SEFİL BİLO KONUSU NE?

BIR ZAMANLAR sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, aralıksız bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikayeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo bu hikayelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. neticede eşkıya elde etmek isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu cebren dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü reel bir eşkıyalık deneyiminden fazla talihsiz ve gülünç olaylar beklemektedir.

ERKEK GÜZELİ SEFİL BİLO OYUNCULARI?

Şener Şen – Maho Ağa
İlyas Salman – Bilo
Adile Naşit – Sultan Bacı
Münir Özkul – Hüso Emmi
İhsan Ulu – Şivan
Sevda Aktolga – Cano Kız
Mehmet Bulduk – Sümüklü Sülo
Nizam Ergüden – Jandarma Komutanı
Osman Bardakçı – Cano’nun Babası

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER