Levent Dörter: "Üç aydır iş yok, düğünü erteledik!"

Yakında bir yerde yemek yediğini, Nişantaşı’nda oturduğu ve kısa mesafeye gidip geldiği için maske kullanmadığını söyleyen Levent Dörter, hastalık sonrası plazma bağışçısı olduğunu anlattı. Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine kadar meşhur şarkıcı, "Bir .

Levent Dörter:

Yakında bir yerde yemek yediğini, Nişantaşı’nda oturduğu ve kısa mesafeye gidip geldiği için maske kullanmadığını söyleyen Levent Dörter, hastalık sonrası plazma bağışçısı olduğunu anlattı.

Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine kadar meşhur şarkıcı, "Bir hastamız olursa yardım edebilirim, Sağlık Durumu Bakanlığı'nın listesindeyim. Isteyerek plazma bağışı yapabilirim. Hastalık henüz çözülmediği için yeniden hasta olur muyum, olmaz mıyım bilmiyorum. Maskem vardı yakın mesafeye gideceğim diye takmadım” dedi.

"GEÇİNEMİYORUZ DİYEN ÜNLÜLERE İNANMIYORUM" 

Dörter, corona virüs salgını sürecinde ‘Geçinemiyoruz’ açıklaması yapan ünlülere inanmadığını fakat bu süreçte sahneye çıkamayan sanatçılarla çalışan teknik ekiplerin işsiz kaldığını söyledi. "15 yıldır şarkı söylüyorum. Dün başlamadığım için internet gelirim, yatırımlarımız var. Besteler verdik, onların geliriyle geçiniyorum lakin koymak bu dönemde imkansız. Simitçinin de işi sanayicinin de işi sekteye uğradı. Ünlüler gibi düşünmeyelim, şu an sahneye çıkamayan sanatçıların ardındaki yüzlerce insan ekmek yiyor. ‘Ben aç kaldım' yok, ben doymazsam benim ekibimin çoluğu çocuğu aç kalıyor. Ben ve Dilan ekiplerimizi aradık 'Bir şeye ihtiyacınız varsa bize ulaşın' dedik. 'Geçinemiyoruz' diyenler de var lakin ben onlara öyle inanmıyorum."

"NASIL DÜĞÜN YAPAYIM?" 

Levent Dörter, İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’la bu yıl Eylül ayı için evlilik tarihi aldıklarını ancak hesaplı sebeplerden dolayı düğünü ertelediklerini açıkladı.

"Normalde 20 Eylül’dü bizim nikah tarihimiz. Üç aydır meslek güç yok, nasıl düğün yapayım? Üç aylık açığı kapatmam lüzumlu. Herkesin planı değişti. Düğün salonları temmuzda açıyor fakat birçok nikah sahibi, Eylül'e veya Ekim'e aldı. İlk önce isteme yapılacak sonra sonradan bir araya geleceğiz. Henüz aileyle tanışmadık."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER