Baba Bizi Eversene konusu ne? Baba Bizi Eversene oyuncuları kimler?

Uzlaşma Manço'nun sinemadaki tek filmi olan Baba Bizi Eversene filmi yayınladığı dönemde büyük ilgi ile izleniyor.

Baba Bizi Eversene konusu ne? Baba Bizi Eversene oyuncuları kimler?

Uzlaşma Manço'nun sinemadaki tek filmi olan Baba Bizi Eversene filmi yayınladığı dönemde büyük ilgi ile izleniyor. Peki Baba Bizi Eversene konusu ne? Baba Bizi Eversene oyuncuları kimler?

Baba Bizi Eversene iki gencin evlenebilmek için söyledikleri bir yalan yüzünden yaşananları konu alıyor. Peki Baba Bizi Eversene konusu ne? Baba Bizi Eversene oyuncuları kimler?

BABA BİZİ EVERSENE KONUSU NE?

Mahir, bir hap fabrikasında satmak temsilcisi olarak çalışmıştır. bununla beraber patronun yardımcılığını da yapan Mahir, patronun hoş kızı Sevim’e aşık olur, ikili işveren Fazıl Bey’den rahat bir aşk yaşarlar. Ama beraberliklerini Fazıl Bey öğrenince bu ilişkiye karşısında çıkar ve kızı Sevim’i yurt dışına gönderir. kızı Sevim ile yıllar önce bir aşk yaşamışlar; fakat Fazıl Bey buna karşısında çıkarak kızı Sevim’i, Mahir’i unutması için yurtdışına göndermiştir. Yıllar daha sonra Sevim Türkiye’ye geri döner ve döndüğünde Mahir ile aşkları her yerde alevlenir. Ama Fazıl Bey, evlenmelerine tekrar karşısında çıkar. bu arada Sevim’in erkek kardeşi Erol’un kucağına Şermin bir bebek bırakır! Erol bebeği kendisinden sanarak panik olur. Sevim Mahir ile kendilerine bir tedavi olarak çocuğu sahiplenir ve babası Fazıl Bey’e karşısında evlenebilme bahanesi olarak kullanırlar! Kesinlikle işler sarpa sarar…

BABA BİZİ EVERSENE FİLMİ OYUNCULARI

Uzlaştırma Manço’nun sinemadaki tek filmi olan Baba Bizi Eversene’nin oyuncu kadrosunda Meral Zeren, Hulusi Kentmen, Sinan Ecer ve Serpil Nur yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER