Şampiyon dizisinin yayın günü değişti! Kazanan 26. yeni bölüm ne vakit?

Şampiyon dizisinden beklenen haber geldi.

Şampiyon dizisinin yayın günü değişti! Kazanan 26. yeni bölüm ne vakit?

Şampiyon dizisinden beklenen haber geldi. TRT ekranlarında her pazar yayınlanan Kazanan dizisi yeni yayın gününde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Son olarak 25. bölüm ile ekranlara gelen dizi pandemi sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Dizinin 26. birim fragmanı da yayınlandı. İşte Şampiyon dizisinden son gelişmeler...

Her hafta pazar akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Dizi takipçileri heyecanla beklediği 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kazanan’un yeni yayınlama günü de bu nedenle emin oldu. Şampiyon dizisi artık her hafta perşembe günü izleyicisiyle buluşacak.

ŞAMPİYON 26. BÖLÜMÜ NE SÜRE?

Corona virüsü sebebiyle çekimleri ertelenen Kazanan dizisi son olarak 25. bölüm ile izleyici karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda bitmiş çekimlere başlayan Şampiyon dizisinin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kazanan dizisi 26. yeni bölümüyle 18 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelecek.

ŞAMPİYON 25. SON BÖLÜM İZLE

ŞAMPİYON SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman hocayı kaybetmek herkesi derinden üzmüştür. Fırat, Zafer ve Nesli bir babayı kaybetmenin en derin acısını yaşamaktadırlar. Cenaze sırasında Yaman’ın vasiyeti olduğu ortaya çıkar. öte taraftan Suna bir şekilde Elif’in esas amacının Fırat ve Yaman’ı kullanıp Derviş’in imparatorluğunun başına vermek olduğunu öğrenmiştir. Elif’e herşeyini toplayıp gitmesini söyler.

Zafer, tefeciye olan borcunu bitirmek için kafes dövüşlerine devam etmektedir. Bu durum Tansel’in kulağına gider. Galibiyet için fena bir planı vardır.
Paraların yerini öğrenen Elif ikilemde kalmıştır. Suna’ya Fırat’ı sevdiğini ve onun için çaba edeceğini söyler. Kerem’in bir an önce boksa dönmek için kendini zorladığını gören Suna bu durumdan Nesli’yi sorumluluk sahibi miktar ve ikilinin görüşmesini istemediğini söyler.

Yaman’ın mektubuna ulaşan Fırat Derviş’in paralarını Güneş’e bıraktığını öğrenmiştir. Fakat bu paralarla ilgili diğer bir planı vardır. Bu konuda Suna’dan destek ister. Fırat’ı takip ederek paraların yerini öğrenen Tansel ve Duman paraları alırken onları bekleyen kötü sürprizden haberleri yoktur.
Suna Elif ile ilgili gerçeği kanıtlı bir şekilde Fırat’a gösterir. Fırat şok olur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER