Benden Bu Dek konusu ne? Benden Bu Kadar oyuncuları kimler?

Boşanmanın eşiğine gelen bir çiftin yaşadığı birbirinden komik olayların ele alındığı Benden Bu Dek filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor.

Benden Bu Dek konusu ne? Benden Bu Kadar oyuncuları kimler?

Boşanmanın eşiğine gelen bir çiftin yaşadığı birbirinden komik olayların ele alındığı Benden Bu Dek filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İşte Benden Bu Kadar konusu ile oyuncu kadrosu...

Benden Bu Kadar, küçük bir tartışmanın ardındaki beş takvim evliliklerini sonlandırma eşiğine gelen karı kocanın hikayesini anlatıyor. Peki konusu ne, oyuncuları kimler?

BENDEN BU DEK KONUSU NE?

İlişkilerini evlilikle taçlandıran Mesut ve Pınar, aradan geçen beş yıla karşın birbirlerine ilk günkü değin aşıktır. Evliliği boyuncu heyecanını yitirmeyen Mesut karısını mutluk etmek için elinden ne gelirse yapar. Karısı bir yarışma programına katılmayı istediğinde de onun isteğini geri çeviremez. Eğlenceli zaman geçireceklerini düşünen Mesut başına geleceklerden bir haber yarışmaya gider. Doyumsuz ve tuttuğunu koparan bir bayan olan Pınar, yarışmada istediği sonucu alamayınca deliye döner. Öfkesi bir türlü dinmeyen Pınar ile Mesut aralarında meydana çıkan tartışma gitgide alevlenin karı koca boşanmanın eşiğine gelir. Bir inat uğruna mutlu evliliklerini sonlandırma noktasına gelen Pınar ve Mesut çok geç olmadan kararlarından vazgeçecek midir?

BENDEN BU KADAR OYUNCULARI?

Yönetmen koltuğunda Bora Onur'un oturduğu filmin başrollerinde Hande Katipoğlu, İrfan Kangı, Ceyhun Fersoy ve Zuhal Yalçın'ın yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER