Ersin Korkut’un Survivor macerası bitti! Korkut’un Mes yorumu duygulandırdı…

Survivor 2020'de bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı.

Ersin Korkut’un Survivor macerası bitti! Korkut’un Mes yorumu duygulandırdı…

Survivor 2020'de bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. İletişim ödülü gerisinde ada konseyinde Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, konseyde Ersin Korkut ile ilgili alınan kararı açıkladı.

Acun Ilıcalı, dün akşam oysa eleme konseyinde izleyicilerin ve yarışmacıların beklemediği bir tanımlama yaptı. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut ile ilgili olarak, yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Bunun nedeni ise geçtiğimiz günlerde oynanan futbol maçındaki sakatlığın olduğunu bildiren Ilıcalı, yapılan MR çekimi ardından doktor kararı ile Ersin Korkut'un yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı: “ haberler veriyoruz size lakin bu sefer açıkçası fena bir haber vereceğim. Haberi vereceğim yarışan Ersin”

Acun Ilıcalı: ” Ersin futbol oyununda sakatlanmıştı. Biz de MR çektirdik ve sonuçları İstanbul'a gönderdik. Hiç ama hiç beklemediğimiz bir haber geldi. Dr Metin Kuş yaptığı kontroller sonucunda Ersin bundan daha sonra Survivor'a devam edemeyecek”

Acun Ilıcalı'nın epeyce ağlayan olması ve “Bu sezon Survivor’da benim için en umulmadık veda oldu. Açık söyleyeyim şayet de en üzüldüğüm veda diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

ERSİN: İLK KÖPEĞİMİ GÖRECEĞİM

Yarışmada sakatlığı sebebiyle diskalifiye olan Ersin Korkut, konseydeki açıklamalarıyla hissi anlar yaşanmasına niçin oldu. Ersin Korkut, açıklamalarında adadan ayrıldığımda ilk olarak İstanbul'a köpeğimi görmeye gideceğim, ‘Mes' dediğimde nasıl tepki verecek merak ediyorum. Bilmiyorum ben hiç bu değin sakal bırakmamıştım. Bu vaziyette gidersem ‘Mes' beni tanır mı tanımaz mı fazla merak ediyorum. Ailemden önce onu göreceğim. İfadelerini kullandı. Köpeğinin öldüğünü bilmeyen Ersin Korkut'un bu açıklamaları izleyenleri duygulandırdı.

ACUN ILICALI SÖYLEYEMEDİ

Acun Ilıcalı, Ersin'in köpeğiyle ilgili sözleri sonrasında epeyce dertli olduğu gözlerden kaçmadı. Oysa Ilıcalı, Ersin'e köpeği Mes'in öldüğünü söyleyemedi.

 

ÇEKİM DIŞINDA KONUŞACAĞIZ

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamaların gerisinde Ersin'e yönelerek çekim dışında bir şey konuşacağız dedi. Bu konunun ise Ersin'in köpeği ‘Mes'in ölüm haberini vermesiyle ilgili olduğu varsayım ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER