Fokus filmi konusu ne? Fokus filmi oyuncuları kimler?

Fokus filminde, çırağıyla arasındaki aşk macerasını üç sene önce sonlandıran dolandırıcı Nicky, özenle hazır yeni tezgahı esnasında kadını aleyhinde bulur.

Fokus filmi konusu ne? Fokus filmi oyuncuları kimler?

Fokus filminde, çırağıyla arasındaki aşk macerasını üç sene önce sonlandıran dolandırıcı Nicky, özenle hazır yeni tezgahı esnasında kadını aleyhinde bulur. Peki Fokus filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Nicky zamanının en ressam dolandırıcılarından biridir. Bir gün Jess Barrett adında genç güzel ve albenili bir kadın ile yolları kesişir. İşte Fokus filmi konusu ve oyuncuları…

FOKUS KONUSU NE?

Acar dolandırıcı Nicky’nin, bir yandan acemi Jess'e işin inceliklerini öğretirken, öteki yandan da genç kadını tedirginlik verici bir şekilde yaklaşım girişimi başarısız bir biçimde sonlanır. Nicky ilişkiyi pat diye bire keserek Jess’cilt uzaklaşma kararı alır. Üç sene sonra, Jess, bundan böyle başarılı bir femme fatale olmuş ve Buenos Aires'te yüksek bahisli otomobil yarışları camiasında sözü geçen biri haline gelmiştir. Jess, Nicky'nin en son ve oldukça güvenli olmayan tezgahının en kritik noktasında onun planlarını daha alçak üst eder ve Nicky’nin dünyasını karartır.

Will Smith’in deneyimsiz dolandırıcı Jess'e aleyhinde duygular besleyen deneyimli aldatmaca ustası Nicky'yi canlandırdığı film, aksiyon dozu yüksek bir aşk öyküsüne ev sahipliği yapıyor.

FOKUS FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Fokus filmi oyuncu kadrosunda Will Smith, Margot Robbie, Adrian Martinez gibi isimler yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER