Forbes’tan bomba iddia! Kylie Jenner’ın serveti kurmaca çıktı

Amerikan Forbes dergisi, defalarca iki yıl servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionare) unvanını verdiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte olduğunu açıkladı.

Forbes’tan bomba iddia! Kylie Jenner’ın serveti kurmaca çıktı

Amerikan Forbes dergisi, defalarca iki yıl servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionare) unvanını verdiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte olduğunu açıkladı. Jenner ise Twitter hesabından çıkan iddiaları yalanlamakla yetindi.

Forbes dergisi, iki sene defalarca servetini kendi yapan en genç milyarder bildiri ettiği Kylie Jenner hakkında bir yazı yayınladı. Derginin devlete ait sitesinde yayınlanan yazıda, Jenner’ın servetinin kurmaca olduğunu ve aslında kendi adını taşıyan kozmetik şirketinin söylendiği dek gelir elde etmediğini öne sürdü.

Jenner, Kylie Cosmetics markasının yüzde 51’ini geçen yıl ocak ayında 1.2 milyar dolarlık uzlaşma ile yeniden ABD’ kozmetik devi Coty’ye satmıştı. Derginin iddialarına kadar tüm gerçekler satıştan sonra ortaya çıktı.

Görsel: Forbes

YENİ ÇIKAN ÜRÜNLER VE ELDE EDİLEN GELİRLER, JENNER’IN BELİRTTİĞİ GİBİ DEĞİL

Son altı ay içinde Coty kadar piyasaya sürülen ürünler ve elde edilen gelirlerin, gerçekten Jenner’ın söylediği rakamlarla tutmadığını ve Jenner’ın servetinin bir kurmaca üstüne olduğunu ortaya koydu.

Görsel: Forbes

Derginin bu yazısından sonradan hem medya, hem sosyal ağ mecraları karışırken, Kylie Jenner Twitter hesabından iddialara cevap vermekte gecikmedi.

Jenner, “Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor. Benim hoş bir kızım, başarılı bir işim var ve bunu gayet iyi yapıyorum. Size şimdi ne dek param olduğunu tespit etmekten daha manâlı olan 100 bambaşka şey sıralayabilirim” biçiminde açıklama verdi.

İLGİLİ HABERKylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti
Son güncelleme: 10:39 - 30.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER