Friends oyuncusu kansere yakalandığını açıkladı

59 yaşındaki oyuncu NBC’ye yaptığı açıklamada, hastalığının Eylül 2018’de teşhis edildiğini ancak o zamandan beri kemikleri ve omurgası da dahil olmak üzere vücudunun diğer bölgelerine yayıldığını söyledi.Friends dizisinin 10 sezonunun tamamında Central Perk’te boy g

Friends oyuncusu kansere yakalandığını açıkladı

59 yaşındaki oyuncu NBC’ye yaptığı açıklamada, hastalığının Eylül 2018’de teşhis edildiğini ancak o zamandan beri kemikleri ve omurgası da dahil olmak üzere vücudunun diğer bölgelerine yayıldığını söyledi.

Friends dizisinin 10 sezonunun tamamında Central Perk’te boy gösteren Tyler, kanserin vücudunun alt bölümünü felç etmesinden sonra artık yürüyemiyor. Tyler, “Kemiklerime yayılmış olan ileri prostat kanseri teşhisi kondu. Neredeyse son üç yıldır bu teşhisle uğraşıyorum” dedi.

Tyler, hastalığının ilk teşhis edildiğinde doktorların iyimser olduğunu, ancak kanserin COVID-19 pandemisinin başlangıcında mutasyona uğramaya başladığını söyledi.

SAHNEDE OLAMADI, ZOOM İLE KATILABİLDİ

Şu anda kemoterapi gören Tyler, geçen ay HBO’da Friends: The Reunion isimli özel bölümüyle yeniden ekranlara dönen diziye Zoom aracılığıyla katılabildi. Tyler, “Bunun bir parçası olmak istedim; onlarla sahnede olacak ve tüm şenliklere katılabilecektim. Fiziksel olarak bunun bir parçası olmamak ve Zoom’da görünmek benim kararımdı, çünkü temelde moralimi bozmak istemedim. ‘Ah, bu arada Gunther kanserli’ gibi olmak istemedim” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

James Michael Tyler (@slate_michael)’in paylaştığı bir gönderi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER