Gel Dese Aşk bugün var mı? Gel Dese Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Gel Dese Aşk dizisi ekranların yeni dizileri arasında yer alıyor.

Gel Dese Aşk bugün var mı? Gel Dese Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
Gel Dese Aşk dizisi ekranların yeni dizileri arasında yer alıyor. İlk bölümleri yayınlanan dizi corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Peki Gel Dese Aşk bugün var mı? Gel Dese Aşk yeni birim tarihi kesin mi?

ATV ekranlarında her pazar akşamı yayınlanan Gel Dese Aşk son olarak 4. bölümüyle 29 Mart tarihinde izleyici ile buluşmuştu. Gel Dese Aşk bu dizisi bu hafta da yayın akışında yer almadı. Dizinin yayın tarihi hakkında ise demin bir tanımlama yapılmadı.

GEL DESE AŞK YENİ BÖLÜMÜ NE VAKIT?

Gel Dese Aşk dizisinin yeni birim tarihi hakkında demin devlete ait bir izah etme üretilmiş değil. Corona virüsü salgınına ast olarak karar alınacağı tahmin ediliyor. Devlete Ait açıklamalar yapıldığında sayfamızda paylaşacağız.

GEL DESE AŞK SON BIRIM FRAGMANI

GEL DESE AŞK 4. SON BIRIM İZLE

GEL DESE AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yasemin Murat'ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasaklanmış aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Cümbür Cemaat şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En fazla da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır.

Murat ve Yasemin cephesinde kan basıncı giderek yükselir. Murat, Yasemin'le hesaplaşır. Tüm bunlar Yasemin'in paranoyasıdır. O söyleyene kadar kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar aralıksız Murat'ı arar. Murat'ın aramaları cevapsız bırakması, onu değil sayması Bahar'ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Her Yerde Düdenli ailesinin evine girmek, Murat'a yakın almak için planını işletir. Kimse Bahar'ın oyunundan haberdar değildir. Lakin çok yakında tümü bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.

YORUM EKLE