Genç Yetenek Güldemet Durukan, İlk Başrolü "Ammon" ile Göz Kamaştırıyor

Güldemet Durukan, Meda Film Yapım etiketiyle vizyona giren ilk başrol projesi "Ammon" ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Genç Yetenek Güldemet Durukan, İlk Başrolü "Ammon" ile Göz Kamaştırıyor

Filmdeki etkileyici performansıyla büyük beğeni toplayan genç yetenek, izleyicilerin ve sektör profesyonellerinin dikkatini çekti.

Oyunculuk eğitimini başarıyla tamamlayan Güldemet Durukan, "Ammon" filmindeki üstün performansıyla hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler aldı. Filmdeki performansıyla usta oyunculara adeta meydan okuyan Güldemet, bu başarı sayesinde pek çok dizi ve sinema teklifi almaya başladı.

Kariyerinde daha da yükseklere ulaşmayı hedefleyen Güldemet Durukan, projelerinde seçici olacağını belirtti. Güzel oyuncu, "Çok sayıda dizi ve sinema teklifi aldım ama oyunculukta zirveyi zorlayacak senaryo ve yapım şirketleriyle yola devam etmek istediğim için seçici davranacağım" dedi. Hayranlarına yeni ve heyecan verici projelerle geri döneceğinin de müjdesini verdi.

Güldemet Durukan'ın gelecekteki projelerini merakla bekleyen hayranları, onun yeteneklerini sergileyeceği yeni yapımları sabırsızlıkla bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER