Gizemli Adaya Seyahat filmi kaç yılında vizyona girmiştir? Esrarengiz Adaya Gezi konusu ne, oyuncuları kim?

Dünyanın Merkezine Gezi filminin devam filmi özelliğinde olan Esrarengiz Adaya Yolculuk filmi bu akşam ekranlarda olacak.

Gizemli Adaya Seyahat filmi kaç yılında vizyona girmiştir? Esrarengiz Adaya Gezi konusu ne, oyuncuları kim?

Dünyanın Merkezine Gezi filminin devam filmi özelliğinde olan Esrarengiz Adaya Yolculuk filmi bu akşam ekranlarda olacak. Serüven severlerin kaçırmaması gereken Esrarengiz Adaya Yolculuk filminin konusu internette aratılıyor. Peki, Gizemli Adaya Seyahat filminin konusu ne, oyuncuları kim? İşte teferruatlar…

Yönetmen koltuğunda Brad Peyton'ın oturduğu Esrarengiz Adaya Gezi filmi ile ilgili aramalar çoğaldı. Televizyonlarda kendine yer bulan ve macera filmi severlerin merakla beklediği Gizemli Adaya Yolculuk filmi 2012 yılında vizyona girmiştir. İşte merak edilen Gizemli Adaya Yolculuk filmi hakkında bazı bilgiler…

GİZEMLİ ADAYA GEZI KONUSU NE?

Sean Anderson (Josh Hutcherson) okyanus ortasında esrarengiz bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank (Dwayne Johnson) serüvenci Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince esrarengiz adanın peşine düşen takım tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrası gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfettikten sonra cennet misali bir manzarayla karşılaşırlar. Altından şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha birçok giz onları beklemektedir: tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte!

GİZEMLİ ADAYA GEZI OYUNCULARI

Uzun metraja yeni geçiş yapan Brad Peyton'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrolünde birincil filmden gelen Josh Hutcherson yer alırken ona eşlik eden kadroda Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Michael Caine ve Luis Guzmán isimleri göze çarpıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER