Güvenli Olmayan Soygun filminin konusu ne? Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimler?

Güvenli Olmayan Soygun filmi uyarı çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile sinema izleyicilerinin merak ettiği filmler arasında yer alıyor.

Güvenli Olmayan Soygun filminin konusu ne? Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimler?

Güvenli Olmayan Soygun filmi uyarı çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile sinema izleyicilerinin merak ettiği filmler arasında yer alıyor. 2016 Yapımı olan dram ve suç türündeki Güvenli Olmayan Soygun filmi hakkında merak edilenler haberimizde…

Jack ve Sam adındaki iki soyguncunun mafya lideri ile yaşadıkları aksiyon batmış maceranın anlatıldığı Tehlikeli Soygun filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor.

TEHLİKELİ SOYGUN FİLMİNİN KONUSU

Jack ve Sam Güneydoğu Asya yer alan bir bankayı soyma planları yapmaktadır bundan böyle hayattan kaybedecek birşeyleri yoktur. Geçim sıkıntısından bunalmışlardır. Planlarını devreye sokarlar ve harekete geçerler. Her şey istedikleri gibi gider bankaya girer ve tüm parayı toplayıp çıkarlar. Gerçekten ufak tefek problem olsa da genelde amaçlarına ulaşır paraları alırlar. Gerçekten sorunda bütün bu noktada başlar aldıkları para bir mafya liderine aittir ve bir anda onların hedefi haline geleceklerdir.

TEHLİKELİ SOYGUN FİLMİNİN OYUNCULARI

John Edward Lee

Michael Jai White

Pim Bubear

Steven Seagal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER