Güzellik Sektörünün Kariyer Noktası

Güzellik sektörüne özel, iş arayanlarla işverenleri buluşturacak güvenilir bir platform açılıyor.

Güzellik Sektörünün Kariyer Noktası

Her geçen gün büyüyen güzellik ve estetik sektörünün diğer sektörlerde olduğu gibi en büyük problemlerinden birisi şüphesiz nitelikli insan kaynağı. Bu alandaki ihtiyacı yıllardır bizzat deneyimleyen, güzellik sektörünün önde gelen isimlerinden Ayşegül Mut, bu ihtiyacı gidermeyi hedefleyen bir internet sitesi kurma yönünde adımlar attı.

Güzellik Kariyeri.com isimli internet sitesi sadece güzellik ve estetik sektörüne ait iş ilanlarının barındırıldığı bir platform olacak. Bu platformun en önemli özelliklerinden birisi ilan vermek ve mevcut ilanlara başvurmak oldukça kolay. Uzun prosedürler, bir sürü form doldurma ve vakit kaybetmek yok. İş arayan kişinin hızlıca ilana başvurup işverenle hemen iletişime geçmesi hedefleniyor.

Günümüzde kişisel verilerin korunması konusu da oldukça önemli. Projeyi geliştiren ekip alt yapı olarak KVKK kurallarına uygun bir sistem üzerinde çalışıyor. Bilgi gizliliğinin değerinin farkında olan bir proje olması da projeyi bir adım öne çıkaran unsurlardan birisi.

Projenin 2021 Mayıs ayında yayın hayatına başlaması planlanıyor.

Ayşegül Mut Kimdir?

2009-2011 İngiltere, Londra da dil eğitimi aldı. 2011 yılında profesyonel kariyerine İngiltere, Londra – Kıbrıs – İstanbul arası estetik üzerine hastalar koordine ederek başladı. Bunun üzerine yoğun talep doğrultusunda kalıcı makyaj, güzellik uzmanlığı ve microblading gibi birçok alanda eğitimler aldı. Şu an 40’dan fazla profesyonel eğitim sertifikası bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER