Hande Ataizi’nden buruk Babalar Günü paylaşımı

46 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi 6 yaşındayken babası Mehmet Ali Ataizi tarafından terk edilmiş, baba-kız yeniden hiç görüşmemişti.

Hande Ataizi’nden buruk Babalar Günü paylaşımı

46 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi 6 yaşındayken babası Mehmet Ali Ataizi tarafından terk edilmiş, baba-kız yeniden hiç görüşmemişti. Ünlü oyuncu Babalar Günü'nde Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu ve daha önce hiç anlatmadığı şeyleri anlattı.

Hande Ataizi’yi annesinin 2. eşi ve baba dediği Hadi Çelen büyütmüştü. Hoş oyuncu dün de ‘Babalar Günü' sebebiyle eski eşi Benjamin Harvey ve oğulları Leon'un bir karesini paylaştı. Hande Ataizi paylaştığı fotoğrafa duygusal bir not düştü.

“BİRE NEVİ CİNAYET MAHALLİ”

Hande Ataizi: “Hayvanat bahçesi /Gülhane Parkı kafesler.. .Altı yaşlarında saçları kıvırcık bir kız çocuğu babasının elinden tutmuş bakınıyor etrafına .Güneşli bir günde hayvanat bahçesine getirilmiş bütün çocuklar gibi mutlu hatta yediği sandviç ekmeğine üretilmiş kaşarlı tost, onun ola ki de yaşam boyu tadabileceği en güzel tat olacak. Bazı anlar mecburiyetten unutulmaz. Burası aslında babamı son gördüğüm yer olduğu için bir nevi canice mahalli de sayılabilir.işte ben böyle hoş bir günün arkasından terk edildim diye de bakabilirsiniz. Fazla hatıram yok babamla ilgili.

Son güncelleme: 12:02 - 22.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER