Hangi iki il birbiriyle komşudur? Kim Milyoner Olmak İster sorusu…

Kim Milyoner Almak İster yarışmasındaki Hasta yatağında kendisini ziyaret eden Dünyadaki rezervlerinin yüzde 70'inden fazlası Türkiye'de yer alan bor elementinin atom numarası nedir? sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Hangi iki il birbiriyle komşudur? Kim Milyoner Olmak İster sorusu…

Kim Milyoner Almak İster yarışmasındaki Hasta yatağında kendisini ziyaret eden Dünyadaki rezervlerinin yüzde 70'inden fazlası Türkiye'de yer alan bor elementinin atom numarası nedir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Almak İster yine bir soru ile izleyicilerin merakını uyandırdı. Yarışmacıya güç anlar yaşatan sorunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

Hangi iki il birbiriyle komşudur? Ekranların sevilen müsabaka programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru yarışmacıya zor anlar yaşattı. Programı izleyenler sorunun yanıtını araştırıyor. İşte yarışmacıya baskı anlar yaşatan sorunun yanıtı.

Hangi iki il birbiriyle komşudur?

Cevap: Sivas ve Giresun

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının başvuru yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp bahşedilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak us alabilmektedir.

2) Benzeri yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda bilgisayar hatalı olan 2 seçeneği tesadüfen olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun yanıt hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Cevap Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden ayrı olarak yarışmacıya verilen bu joker hakkı tamamen yarışan soruya 2 kez cevap verme hakkına sahip olmaktadır. aynı zamanda bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve tekrar bu jokeri sadece 7. sorudan sonra kullanım hakkına sahiptirler. bununla beraber çift yanıtın kullanımı sırasında verilen ilk cevabın yanlış olması durumunda cevap gri renk kullanılarak gösterilir.

Son güncelleme: 22:25 - 18.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER