Hekimoğlu bugün var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm tarihi ilgiyle bekleniyor.

Hekimoğlu bugün var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman?
Hekimoğlu dizisi yeni bölüm tarihi ilgiyle bekleniyor. Her hafta salı akşamı ekranlara gelen dizinin bu akşamki yayın akışında her tarafta bölümü yer aldığı görüldü. Peki Hekimoğlu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu’nun yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizi takipçileri yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını ve bugün olup olmadığını araştırıyor. Hekimoğlu’nun da çoğu dizi gibi corona virüsü sebebiyle çekimlerine ara verildiği biliniyor. Peki bu akşam Hekimoğlu var mı? İşte detaylar…

HEKİMOĞLU BUGÜN VAR MI, YENİ BÖLÜM NE SÜRE?

Bu akşamki yayın akışında Hekimoğlu dizisinin her tarafta bölümü yer alıyor. Saat 20.15’te başlayacak dizinin yeni birim tarihi hakkında ise bir tanımlama yapılmadı.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vahap Hekimoğlu'ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına lüzum kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder. İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu'nu Vahap'a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder.

Orhan, Hekimoğlu'nun Zeynep'ten etkilendiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ise, Zeynep'e niçin kendisini sevdiğini sorar. İlacın tanıtım günü geldiğinde Vahap, Hekimoğlu'na seçeneklerini andırmak zorunda kalır. Tüm bunlar yaşanırken, lise öğrencisi bir gencin hayatı yeniden Hekimoğlu ve ekibinin ellerindedir. Hekimoğlu, Vahap'ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

YORUM EKLE