Hercai yeni birim bu akşam var mı? Hercai sezon finali mi yaptı?

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai, corona virüsü sebebiyle setlerine ara vermek zorunda kalmıştı.

Hercai yeni birim bu akşam var mı? Hercai sezon finali mi yaptı?

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai, corona virüsü sebebiyle setlerine ara vermek zorunda kalştı. Hercai dizinin sevenleri, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Hercai yeni birim bu akşam var mı? İşte Hercai dizisi ile ilgili yaşanan son gelişmeler…

Türkiye'de corona virüsü sebebiyle birçok dizi setlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Ancak, atılan normalleşme adımlarıyla birlikte bazı diziler tekrardan geri dönmüş durumda. Peki, cuma akşamlarının en sevilen dizilerinden Hercai bu akşam ekranlarda olacak mı?

HERCAİ BUGÜN VAR MI? HERCAİ SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Hercai bu haftaki yayınlama akışında da yer almadı. Kadrosunda; Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Macit Sonkan’ın yer aldığı, Coronavirüs sebebiyle yeni bölümleri ekrana gelmeyen dizinin yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptığı ve Eylül ayında ekranlara döneceği konuşuluyor.

HERCAİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır lakin gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şüphelenmesine neden olur. Yaşananlardan sonra babasıyla bir defa daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Fakat gerçeği kabul etmesi gereken tek birey Reyyan değildir!

Bundn sonra yalansız ve intikam planlarının olmadığı bir hayatın hayallerini kuran Reyyan, gelecekleri için Miran'dan bir karar vermesini ister. Bunca sene babaannesi göre diğer bir hayatı yaşamaya hükümlü edilen Miran, verdiği hür savaşında galip kazanç ve Azize Aslanbey'e intikamdan vazgeçtiğini söyler. Miran'ı yeniden intikam planına dahil edeceğine dair son umut kırıntısını da yitiren Azize Aslanbey, intikamını kendi elleriyle edinmek için Şadoğlu konağına gider.

Bir yanda intikamın olmadığı yeni bir hayata adım atan Reyyan ve Miran diğer yanda intikamını edinmek için ettiği yemini bozup son kurşunu atmak için Şadoğlu konağına gelen Azize Aslanbey son kozlarını paylaşırken, umulmadık bir haber yaşananların tüm seyrini değiştirir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER