Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı konusu ne? Hobbit 3 oyuncuları kimler?

The Hobbit üçlemesinin son bölümü olan üçüncü filmde, Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları sona eriyor.

Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı konusu ne? Hobbit 3 oyuncuları kimler?

The Hobbit üçlemesinin son bölümü olan üçüncü filmde, Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları sona eriyor. Peki Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı konusu ne, oyuncuları kimler?

Peter Jackson’ın yönetmenliğini yaptığı The Hobbit 3 filmi 17 Aralık 2014 tarihinde gösterime girmişti. epik fantezi türündeki macera filmi. J. R. R. Tolkien’in 1937 yılında yazılmış Hobbit romanından uyarlandı. Peki Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı konusu ne, oyuncuları kimler?

HOBBİT 3 KONUSU NE?

Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum’dan ünlü zorlama yüzüğünü aldıktan sonradan sağ salim eve ulaşıncaya dek Bilbo’yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor. Yurtlarına her yerde kavuşan Erebor Cüceleri, Ejderha Smaug’u Göl Kasabası’nın günahsız yerlileri üstüne saldıkları gerçeğiyle yüzleşmek zorundadırlar. Thorin Meşekalkan ise Arkentaşı’nı ararken kayda değer değerlerden ayrıcalık vermiştir. Thorin’e asistan olamayan Bilbo güvenli olmayan bir tercih yapmanın eşiğine gelir. Bu esnada Lord Sauron planladığı kuytu Yalnız Dağ saldırısı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Şu Anda Cüce, Elf ve İnsanların önünde iki seçenek vardır: Ya birleşip birlikte savaşacaklar ya da hep beraber değil olacaklardır. Beş ordu toplanıp savaşa girmeye hazırlanırken Bilbo ayrıca kendi hayatı keza de arkadaşları nı kurtarmak için savaşmak durumunda kalacaktır.

HOBBİT BEŞ ORDUNUN SAVAŞI OYUNCULARI KİMLER?

Ian McKellen: Gandalf
Martin Freeman: Bilbo Baggins (Genç)
Richard Armitage: Thorin Meşekalkan
Lee Pace: Thranduil
Evangeline Lilly: Tauriel
Luke Evans: Bard
Orlando Bloom: Legolas
Ken Stott: Balin
Graham McTavish: Dwalin
Dean O’Gorman: Fíli
Aidan Turner: Kíli
Cate Blanchett: Galadriel
Hugo Weaving: Elrond
Mark Hadlow: Dori
Jed Brophy: Nori
Adam Brown: Ori
John Callen: Óin
Peter Hambleton: Glóin
William Kircher: Bifur
James Nesbitt: Bofur
Stephen Hunter: Bombur
Ian Holm: Bilbo Baggins (Ihtiyar)
Benedict Cumberbatch: Smaug ve Ölü Dirilten (Sauron)
Christopher Lee: Saruman
Sylvester McCoy: Radagast

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER