Hokkabaz filmi konusu ne? Hokkabaz nerede çekildi, oyuncuları kim?

Cem Yılmaz’ın en sevilen filmlerinden biri olan ve sıcak bir yol hikayesini ekranlara getiren Hokkabaz filminin konusu merak ediliyor.

Hokkabaz filmi konusu ne? Hokkabaz nerede çekildi, oyuncuları kim?

Cem Yılmaz’ın en sevilen filmlerinden biri olan ve sıcak bir yol hikayesini ekranlara getiren Hokkabaz filminin konusu merak ediliyor. Bu akşam televizyonda yer alacak olan Hokkabaz filminin konusu ne? Hokkabaz nerede çekildi, oyuncuları kim? İşte teferruat…

İki sihirbaz dost Anadolu turnesine çıkmak ister fakat peşlerine takılan Komando Sait ile işler değişir… Cem Yılmaz'ın fazla sevilen filmlerinden biri olan Hokkabaz filmi hakkında internette araştırma yapılıyor. İşte Hokkabaz hakkında bilinmesi gerekenler…

HOKKABAZ KONUSU NE?

İskender (Cem Yılmaz) hokkabazdır. Yani aslında sihirbazdır. Lakin onun ve çocukluk arkadaşı Maradona’nın (Tuna Orhan) dıştan herkes onun hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul’dan çabucak firar etmek zorunda kalan ikili, turne programına Sait’i (Mazhar Alanson) de dahil ederek büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender’i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, bununla beraber ihtişamlı bir dağılmaya sebep olur. İskender, Maradona ve Sait, yol arkadaşları Fatma (Özlem Tekin) ile bir dağılıp bir toparlanırlar.

HOKKABAZ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hokkabaz filmi İstanbul'da, Şişli, Sirkeci ve Salacak gibi semtlerde çekilmiştir. Keza Çanakkale'de geçen sahneler için çekimler, Gelibolu, Eceabat, Alçıtepe, Seddülbahir, Kilitbahir, Küçükanafartalar, Şehitler Abidesi bölgelerde yapılmıştır.

HOKKABAZ FİLMİ OYUNCULARI

Cem Yilmaz – Iskender Tünaydin

Mazhar Alanson – Sait Tünaydin

Özlem Tekin – Fatma Nur Maksat Türksönmez

Tuna Orhan – Maradona – Orhan Direk

Tuncer Salman – Aslan Türksönmez

Kemal Inci – Cemal Aga

Gürgen Öz – Erkut

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER