İrem Derici’nin gözleri doldu

Şarkıcı İrem Derici, dün akşam milyonlarca insan gibi evinin balkonuna çıktı ve saat 21.00'ı gösterdiğinde büyük bir heyecanla 'İstiklal Marşı'nı okudu.

İrem Derici’nin gözleri doldu
Şarkıcı İrem Derici, dün akşam milyonlarca insan gibi evinin balkonuna çıktı ve saat 21.00'ı gösterdiğinde büyük bir heyecanla 'İstiklal Marşı'nı okudu. Derici, o anların sonrasında yaptığı paylaşımda gözlerinin dolmasına engel olamadı.

Uzun zamandır ev karantinasında olan ve bu süreçte yaşadığı şehvetli geçişleri de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bildiren şarkıcı İrem Derici, dün akşam yaptığı paylaşımlarla şehvetli yönünü ortaya koydu.

Milyonlarca insanla birlikte evinin balkonuna çıkarak İstiklal Marşını okuyan ve 23 Nisan coşkusunu yaşamış İrem Derici, sonrasında çektiği videoda göze çarpan açıklamalarda bulundu. Konuşması esnasında gözleri batmış dolu olan Derici, karantina süreci içerisinde yalnızca iki kere böylesine duygusallaştığını söyledi. Doğum gününü defalarca sahnede kutladığını söyleyen başarılı şarkıcı karantina süreci içerisinde yaşadığı o anların kendisine hissettirdiklerini takipçileriyle paylaştı.

 

YORUM EKLE