Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı konusu ne? Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı oyuncuları kim?

Sevilen süratli Karayip Korsanları’nın beşinci filmi Salazar’ın İntikamı bu akşam ekranlarda olacak.

Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı konusu ne? Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı oyuncuları kim?

Sevilen süratli Karayip Korsanları’nın beşinci filmi Salazar’ın İntikamı bu akşam ekranlarda olacak. 2017 yılında çekilen film, serinin en güzel filmlerinden biri olarak gösteriliyor. Peki Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı konusu ne? Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı filminde hangi ünlü oyuncular oynuyor? İşte bütün ayrıntı…

Karayip Korsanları, beyaz perdesinin en sevilen serilerinden biri. Dünyaca meşhur çoğu ismin rol aldığı serinin beşinci filmi, Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Serinin en sevilen filmlerinden biri olan Salazar'ın İntikamı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İşte Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı konusu ve oyuncuları…

KARAYİP KORSANLARI 5: SALAZAR’IN İNTİKAMI KONUSU

Yıllar geçmiş Will turner'ın oğlu büyümüş Henry babasının lanetini kaldırmak için Captain Jack Sparrowu bulmak zorunda kalmıştır. Jack ise karayiplerdeki bir adada soygun gerçekleştirmektedir ve soygun başarasız olur. Jack'in tayfası artık Jack'a güvenmemektedir ve tayfalar Jack'i terk ederler.

Kaptan benzeri bunalımda olduğu gibi pusulasını bir şişe Rom'a karşısında takas etmiştir ve pusulaya ihanet etmiştir. Pusulaya ihanetin bedeli kaptan Salazar'dır. Bundan yıllar önce Kaptan El Matador del Mar (Salazar) denizleri kasıp kavurmaktadır ve Jack Sparrow'la yolları kesişmiştir. Jack ona bir oyun oynayarak Iblis üçgenine sürüklemiş ve orada hapis etmiştir. Salazar intikam için dönecektir.

Bu arada Henry Salazarın saldırdığı gemiden sağ çıkmış ve Salazardan aldığı mesajla Jack'i bulmaya çalışmaktadır ve yolları hastanedeki Carina ile kesişir. Carina bir bilim kadınıdır ve ahali kadar cadı olarak görülmekte ve aranmaktadır.

Carina Henry ile sohbetiden daha sonra yakalanmış ve idam cezasına gitmiştir. Ne rastlantı ama Kaptan Jack Sparrow askerler kadar yakalanmış idam masasına çıkarılmıştır. Tam idam edilecek iken Jack tayfası Gibss önderliğine kaptanlarını ve Carina'yı kurtarırlar. Henry Carina ve Jack Dying Gull adlı gemide yelken açarak yol alırlar.

KARAYİP KORSANLARI 5: SALAZAR’IN İNTİKAMI OYUNCULARI

Johnny Depp, Jack Sparrow rolünde

Geoffrey Rush, Hector Barbossa rolünde

Orlando Bloom, Will Turner rolünde

Javier Bardem, Kaptan Salazar

Kaya Scodelario, Carina Smyth rolünde

Kevin McNally, Joshamee Gibbs rolünde

Stephen Graham, Scrum rolünde

Brenton Thwaites, Henry rolünde

Martin Klebba, Marty rolünde

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER