Kazanan bugün var mı? Şampiyon dizisi yeni birim tarihi belirli oldu mu?

Kazanan dizisinin yeni bölümleri ilgiyle bekleniyor.

Kazanan bugün var mı? Şampiyon dizisi yeni birim tarihi belirli oldu mu?

Kazanan dizisinin yeni bölümleri ilgiyle bekleniyor. Her hafta pazar akşa izleyici ile buluşan Şampiyon dizisi salgın nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Peki Kazanan bu akşam yayınlanacak mı? Kazanan yeni birim tarihi kesin oldu mu?

Ekranların sevilen dizisi Kazanan son olarak 25. bölüm ile ekranlara gelmiş ve ardındaki pandemi sebebiyle çekimlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Şampiyon dizisinin takipçileri ise yeni bölümün ne vakit yayınlanacağını merak etmeye başladı. İşte Kazanan dizisinden son gelişmeler…

ŞAMPİYON BU AKŞAM YAYINLANACAK MI? YENİ BIRIM TARİHİ BELLİ Mİ?

Şampiyon dizisi bu hafta da yayın akışında yer almadı. Şampiyon'un yayınlama saatinde “Seksenler” isimli dizi yer alıyor. Dizinin yeni bölüm yayın tarihi muhakkak olduğunda sayfamızda sizlere aktaracağız.

ŞAMPİYON 25. SON BIRIM İZLE

ŞAMPİYON SON BIRIM FRAGMANI

ŞAMPİYON SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman hocayı kaybetmek herkesi derinden üzmüştür. Fırat, Galibiyet ve Nesli bir babayı kaybetmenin en derin acısını yaşamaktadırlar. Cenaze sırasında Yaman'ın vasiyeti olduğu ortaya çıkar. öte yandan Suna bir şekilde Elif'in başlıca amacının Fırat ve Yaman'ı kullanıp Derviş'in imparatorluğunun başına geçirmek olduğunu öğrenmiştir. Elif'e herşeyini toplayıp gitmesini söyler.

Başarı, tefeciye olan borcunu son vermek için kafes dövüşlerine devam etmektedir. Bu koşul Tansel'in kulağına gider. Galibiyet için fena bir planı vardır.
Paraların yerini öğrenen Elif ikilemde kalmıştır. Suna'ya Fırat'ı sevdiğini ve onun için çaba edeceğini söyler. Kerem'in bir lahza önce boksa dönmek için kendini zorladığını görebilen Suna bu durumdan Nesli'yi sorumluluk sahibi tutar ve ikilinin görüşmesini istemediğini söyler.

Yaman'ın mektubuna ulaşan Fırat Derviş'in paralarını Güneş'e bıraktığını öğrenmiştir. Ancak bu paralarla ilgili başka bir planı vardır. Bu konuda Suna'dan destek ister. Fırat'ı takip ederek paraların yerini öğrenen Tansel ve Duman paraları alırken onları bekleyen fena sürprizden haberleri yoktur.
Suna Elif ile ilgili gerçeği kanıtlı bir şekilde Fırat'a gösterir. Fırat şok olur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER