Meşhur isimlerden Babalar Günü mesajı

Corona virüsü sebebiyle bu sene Babalar Günü buruk geçiyor.

Meşhur isimlerden Babalar Günü mesajı

Corona virüsü sebebiyle bu sene Babalar Günü buruk geçiyor. Herkes gibi babalarıyla doyasıya kucaklaşamayan ünlü isimler de sosyal medya paylaşımlarıyla babalarına olan minnetlerini dile getirdi.

Meşhur isimleri, Babalar Günü’nü sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

SILA GENÇOĞLU

“Canım babam ve ben. Bütün babalara, baba adaylarına, heveslilere, babacanlara… dahası özlemini çektiklerimize. Her güne, hayata bir baş selamı, iyi pazarlar. Bahtı Açık güneş tutulmaları

CEYDA DÜVENCİ

“Babam… günün kutlu olsun…”

GÜL SUNAL

“Canım Ali’m… Öyle güzel baba oldun ancak .. Hem bana, hem Ezo'ya, hem de Narin'e… Kemal'e de ailemizi sarıp sarmaladığı ve sana iyi örnek olduğu için teşekkür ederim. İkinizin de Babalar Günü’nü kutluyorum ve minnetle kucaklıyorum.. İyi oysa varsınız(Siyah beyaz fotodaki Ali, süt içen Ezo)”

DOĞA RUTKAY

“İyi oysa varsın baba, seni fazla lakin çok seviyorum. Yolum, ışığım. Babalar ve dedeler günün kutlu olsun. Kızın…”

ÖYKÜ SERTER

“Yakışıklım…Çınarım…Babalar Gününü kutluyorum. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun. Babalarını vakitsiz yitirenlerin, bir babanın gölgesinde hiç dinlenememişlerin sabırlı ve güçlü ruhlarına şifa diler; mahzun kalplerinden öperim. Mekanları cennet olsun; Allah sevdiklerimizi başımızdan beceriksiz etmesi”

PELİN ÖZTEKİN

“Kız babaları, defalarca kızlarının konforu olmuştur.Her yaşta bana kucağında yer açtığın için teşekkür ederim Babiş. Babalar günün kutlu olsun”

İLGİLİ HABERKısa, uzun ve manalı Babalar Günü mesajları ve sözler: 2020 Babalar Günü mesajları...
Son güncelleme: 13:52 - 21.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER