Meşhur model Nyakim Gatwech’den üstsüz paylaşım

Dünyanın en siyah tenli insanı seçilerek Guinness rekorlar kitabına Güney Sudanlı model Nyakim Gatwech, ırkçılığa karşısında verilen mücadelenin arttığı şu günlerde sosyal medyanın bitmiş gündeminde.

Meşhur model Nyakim Gatwech’den üstsüz paylaşım

Dünyanın en siyah tenli insanı seçilerek Guinness rekorlar kitabına Güney Sudanlı model Nyakim Gatwech, ırkçılığa karşısında verilen mücadelenin arttığı şu günlerde sosyal medyanın bitmiş gündeminde. Paylaşımıyla dikkatleri üstüne çeken Karanlığın Kraliçesi, üstsüz paylaşımıyla dikkat çekti.

Deri rengiyle görenleri büyüleyen “Karanlığın Kraliçesi” lakaplı siyahi manken Nyakim Gatwech, sosyal ağ paylaşımıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Hayret Verici derecede ten rengi siyah olan meşhur model, doğal güzelliği ile Guinness rekorlar kitabına girdi. ABD’de George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinden daha sonra ırkçılığa aleyhinde çoğalan protestolar sonrası siyahi insanlara dünyanın dört bir yanından destek yağmıştı. Takipçi sayısının hızla arttığı uyarı çeken hoş model, üstsüz paylaşımıyla ön plana çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER