Murat Dalkılıç’tan Merve Boluğur Açıklaması: Herkes Mutlu Son İstiyor!

gözler eski eşine dönmüştü ki Murat Dalkılıç'tan Merve Boluğur'un çocuk açıklamasına yanıt geldi. İşte o açıklama;

Murat Dalkılıç’tan Merve Boluğur Açıklaması: Herkes Mutlu Son İstiyor!

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Eser Yenenler’in programına katılan Merve Boluğur samimi açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Geçmiş ilişkileri hakkında da konuşan ünlü oyuncunun bir zamanlar bir aile kurmayı çok istediğini söylemesi üzerine gözler eski eşine dönmüştü ki Murat Dalkılıç’tan Merve Boluğur’un çocuk açıklamasına yanıt geldi. İşte o açıklama;

Ayrılıkları Gündemden Düşmedi

2015 senesinde fırtınalı bir aşktan sonra dünyaevine girme kararı alan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un birlikteliği ne yazık ki bir peri masalı gibi geçmedi. Herkesin çok sevdiği ve yakıştırdığı çift 2017 senesinde yollarını ayrıdı. Çiftin ayrılığı hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Bu iddiaların çoğunluğu kıskançlık ve kavgayla ilgili problemler olurken oklar Murat Dalkılıç’a yöneltildi. Uzun bir süre ayrılık nedenleri hakkında konuşmayan çiftin evliliği de, boşanmaları da gündemden düşmedi.

İkiside Yapamadı…

Ayrıldıktan sonra hayatlarında ciddi değişiklikler yapan ikili birbirlerinden sonra mutluluğu kimsede bulamadı. Geçtiğimiz senelerde ikinci kez dünya evine giren Boluğur’un 2 ay sürmüş, Dalkılıç’ın ilişkileri ise nikah masasına gelmeden sonlanmıştı.

“Yuvam Olsun İstedim”

Geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler’in programına konuk olan Merve Boluğur samimi açıklamalarda bulundu. Yuva kurmayı çok istediğini dile getiren ünlü isimin “Ben mutlu bir yuvam olsun istedim… Çok acıklı konuştum ama! Hep bir erkek çocuğum olsun istedim” açıklaması sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Murat Dalkılıç’tan Merve Boluğur Açıklaması: Herkes Mutlu Son İstiyor!

Merve Boluğur’un sözlerinden sonra pek çok kişiden tepki çeken Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu. Sabah saatlerinde sosyal medya hesabından ardı ardına çektiği videolarla açıklamalarda bulunan Dalkılıç şu ifadeleri kullandı;

“Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit olmuş. Hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken, ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor, muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. “Bunları konuşmak için üstünden çok fazla zamna geçmedi mi? ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Bir mutlu son bekliyorsunuz, gayet normal karşılıyorum ama film biteli çok oldu”


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER