Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ve Sevgilisi Hakkında Açtı Ağzını

Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi hakkında söyledikleriyle Türkiye’de gündem oluşturdu. Çiçek, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ve Sevgilisi Hakkında Açtı Ağzını

Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi hakkında söyledikleriyle Türkiye’de gündem oluşturdu. “Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” diyen Çiçek, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin sevilen oyuncularından Nevide Çiçek, bir dönem Mehmet Ali Erbil ile ilişki yaşamıştı. İlişki yaşamaları haberlerinin konuşulmaya başlanmasının ardından kısa bir sonra çiftin ayrıldığı öğrenilmişti. Bu döneme dair açıklamalarda bulunan Nevide Çiçek’in hedefinde hem Mehmet Ali Erbil hem de ünlü ismin yeni sevgilisi vardı.

Gülseren Ceylan Açıklamaları Dikkat Çekti

Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı kısa ilişkiden dolayı büyük pişmanlık yaşadığını söyledi. O dönemde kendisine ünlü ismin kötü davrandığını iddia eden oyuncu, Mehmet Ali Erbil ile geçirdiği 1 dakika için bile büyük üzüntü yaşadığını söyledi. “Onunla geçirdiğim 1 dakikaya dahi üzülüyorum. Şimdi yeni bir sevgilisi var, ikisine de ayrı ayrı mutluluklar diliyorum, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Sahte samimiyetlerine ve sevgililiklerine devam etsinler. Malum kişinin de benim kariyer kararımdan sonra oyunculuk eğitimi almaya başlaması beni idol olarak gördüğü anlamına gelir. Bu da hoşuma gider, devam etsin. Bir ben olmak kolay değil neticede fakat önerim: Önce bir diksiyon kursuna gitsin. Role girmekten daha önemli olan şey konuşmayı bilmektir, sonra benimle aynı kulvarda koşmaya başlar” diyerek Mehmet Ali Erbil’in sevgilisine dair farklı ifadelerde bulunan oyuncu Mehmet Ali Erbil nedeniyle yaşadığı mağduriyetleri de anlattı.

Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ve Sevgilisi Saydı Saydırdı!

Projelerim İptal Oldu”

Mehmet Ali Erbil’in arkasından farklı konuştuğunu ve davrandığını öne süren Çiçek, o dönemde çıkan haberler nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade etti. Pek çok projesinin iptal edildiğini, ekonomik olarak zorlandığını belirten oyuncu, bu yaşadıkları nedeniyle Mehmet Ali Erbil’in hayatındaki en büyük hatalarından birisi olduğunu açıkladı.  Gülseren Ceylan’ın kendisini örnek aldığını ve oyuncu olmak için eğitimlere başladığını söyleyen Çiçek, bu durumu kendisini idol olarak aldığını gösterdiğini söyledi.

Sözlerine yeni proje ve kariyeri ile ilgili açıklamalar yaparak devam eden Çiçek, yeni anlaşmaların yapıldığını ve yeni projelerde yer alacağını söyledi. Modelliği sevmesine rağmen oyunculuğun daha ağır bastığını ve oyunculuk alanında kariyer planladığını da aktaran Nevide Çiçek projeleri hakkında ise açıklama yapmadı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER