Öğretmen yeni bölüm var mı? Öğretmen yeni bölüm ne zaman? 22 Nisan Çarşamba FOX TV yayın akışı…

Çarşamba akşamları yayınlanan ve kısa süre adından laf ettiren Hoca dizisinin yeni bölümünün ne zaman olacağı dizinin takipçileri kadar aratılmaya başlandı.

Öğretmen yeni bölüm var mı? Öğretmen yeni bölüm ne zaman? 22 Nisan Çarşamba FOX TV yayın akışı…

Çarşamba akşamları yayınlanan ve kısa süre adından laf ettiren Hoca dizisinin yeni bölümünün ne zaman olacağı dizinin takipçileri kadar aratılmaya başlandı. Öğretmen dizisi yeni birim ne zaman yayınlanacak? İşte teferruatlar…

Corona virüsü nedeniyle birçok dizi setlerine duraklamak zorunda kaldı. Bunlardan birisi de FOX TV'nin kısa zamanda fazla sevilen dizi Öğretmen oldu. Peki Hoca dizisi bu akşam ekranlarda olacak mı? Hoca yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

HOCA YENİ BIRIM NE VAKIT?

Doğduğun Konut Kaderindir'in yeni bölümü hakkında demin bir yorumlama yapılmadı. Doğduğun Konut Kaderindir'in yeni bölümünün ilerleyen haftalarda yayınlanması bekleniyor…

HOCA SON BIRIM ÖZETİ

Küçükkapı Lisesi’nde beş kişinin ölümünün arkasında 12/A sınıfı en ince ayrıntısına kadar perişan haldedir ama Akif bir sonraki derse başlamıştır bile. Soru; videoyu Mevsim’in çantasına kimin koyduğudur.

Ateş suçlu olduğunu itiraf eder fakat bunu neden yaptığını anlatmaz.

Diğer yana, Zeynep hastaneden taburcu olur. Akif’le ilgili birçok soru vardır kafasında. Yılmaz’la konuşmak için karakola gider ve olayları araştırmaya başlar.

22 NİSAN ÇARŞAMBA FOX YAYIN AKIŞI

16:00 Zuhal Topal’la Sofra’da

19:00 Fatih Portakal İle Fox Asıl Haber

20:30 Aşkımızın Son Tekmesi

23:00 Sabahlar Olmasın

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER