Ölüdeniz Blu Luxury Hotel

Ölüdeniz'in en lüks butik oteli Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel yeni trend turizm anlayışı ile açıldı ...

Ölüdeniz Blu Luxury Hotel



Genç yatırımcılar Fatma & Efkan Kökten çiftinin, 20 yılın üzerindeki turizm tecrübeleri ve Küba'dan Uzakdoğu'ya Maldivler'den Meksika'ya dünyanın farklı turistik destinasyonlarinda geçirdikleri tatillerinde deneyimledikleri en unique detaylari gözbebekleri olarak niteledikleri Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel'de harmanladı.Özellikle Covid -19 salgınından sonra, misafirlerin tercihlerinin değiştigi bugunlerde; birbirinden lüks 47 odası ve 15 farklı havuzu ile kişiye özel farklı hizmet anlayışı ve misafirlerine sunduğu organik yiyecek ve içecek alternatifleriyle Öludeniz Blu Luxury Boutique Hotel 15 Temmuz 2020 itibariyle misafirlerine kapısını açtı. 6 farklı oda tipi ile hizmet verecek olan Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel, sunacağı Adults Only ve BB concept ile; romantik çiftlerin ve balayı için kendisine özel bir alternatif arayan misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Deluxe Oda ile başlayan oda tiplerinden, balkonunda jakuzi olan Honeymoon odalara; özel havuzlu Swim Up Suitelerinden oda içerisinde hem jakuzi hem terasında havuz olan Royal Honeymoon suitelerine bir çok farklı ve unique oda tipiyle misafirlerinin şimdiden beğenisini kazandı. Otelin yapımı aşamasında seçkin misafirlerine hizmet verecek tecrübeli ekibini günlük eğitimlere tabi tutan Öludeniz Blu Luxury Boutique Hotel; özellikle günümüzde trend olan organik ve sağlıklı yaşam düstürunu kendisine ilke edinerek, Adana'dan narenciye reçeli, Köyceğiz'den çiçek balı, Kars'tan gelen peyniri, tarladan doğal olarak üretilen yeşillik ve sebzeleri taze ve doğal olarak misafirlerin beğenisine sunmaktadır. Otelin sunmuş olduğu kisiye özel butler ve concierge hizmetlerinin yanında; Öludeniz'de yamaç paraşütü ile muhteşem doğayı 2000 metre yüksekten izleyip, baska bir gün tekne ile Güney Ege'nin muhteşem ve bakir koylarında denize girebileceksiniz. Ayrıca Öludeniz Blu Luxury Boutique Hotel, üzerinde bulunduğu tarihin önemli yürüyüş rotası Likya yolunda olduğundan, misafirlerine bu ayrıcalığı da sunmaktadır. Adını Antik çağın en büyük devletlerinden Likya Devletinin baskenti Xanthos'tan alan otelin A'la Carte Restaurantı, İtalyan ve Greek mutfağının Ege'ye özgü kombinasyonu ile misafirlerine hizmet vermektedir. Tanrıların tanrısı Zeus'un büyük aşkı Leto'dan olan cocuklarını yıkadığı Araxa ovası ise otelin Bali'den getirdiği terapistleri ile Araxa SPA'da adını günümüzde yaşatmaktadır.
 

Fatma & Efkan Kökten çiftinin birebir misafirlerle ve yönetimle ilgilendiği Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel'in müdürü olarak da yine sektörün tecrübeli ismi Barış Kovancı atanmış olup;  İngilizce, Almanca, Rusca, Flemenkce, İspanyolca gibi dillere hakim otel ekibi; dünyanin dörtbir yanından gelecek seçkin misafirlerine hizmet edecektir.

www.oludenizblu.com
+905161670030
Instagram : @oludenizblu

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER