Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyor

HATAY (İHA) - Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyorHATAY - Hatay'ın Samandağ İlçesinde yer alan ve Türkiye de dahil Avrupa'nın en uzun kıyı şeritleri arasında yer alan Samandağ sahilinde sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyor

HATAY (İHA) - Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyor

HATAY - Hatay'ın Samandağ İlçesinde yer alan ve Türkiye de dahil Avrupa'nın en uzun kıyı şeritleri arasında yer alan Samandağ sahilinde sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

Samandağ sahilini yağan yağmur sonucu Asi Nehri'nden sahile sürüklenen Su Sümbülleri yüzünden birçok noktada adım atacak yer kalmadı. Sahilde oturmak için gelen vatandaşlar su sümbüllerinin üzerinden oturmak zorunda kaldı. Daha önce petrol atıklarının vurmasıyla gündeme gelen sahil bu sefer de su sümbüllerinin istilasına uğradı.

Ailesi ile sahilde su Sümbülleri arasında oturmak zorunda kalan Hakan Yüzmeli: "Biz buraya geldiğimiz zaman su sümbülleri ile karşılaştık, oturacak yerimiz yoktu biz de üzerinde oturmak zorunda kaldık. Su Sümbülleri Asi nehri'nden geldi son yağan yağmurlar ile birlikte su Sümbülleri de tuzlu suda yaşayamadığı için denizde sahile attı. Bu yüzden oturacak yerimiz kalmadı bunların temizlenmesi gerekiyor" dedi.Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyor

Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyorSamandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyor

Samandağ Sahili'nde bu kez de 'su sümbülleri' krizi yaşanıyorİhlas Haber Ajansı / Alican Gümüş - Son Dakika Haberleri Türkiye'de son 24 saatte 356 bin 352 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 873 kişinin testi pozitif çıktı, 210 kişi yaşamını yitirdi.

Türkiye'de son 24 saatte 356 bin 352 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 873 kişinin testi pozitif çıktı, 210 kişi yaşamını yitirdi.

Hatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandı

Hatay'daki aile katliamında eşini ve 2 çocuğunu boğarak öldüren baba tutuklandı

Milli Güvenlik Kurulu Bildirisi yayımlandı Açıklaması

Milli Güvenlik Kurulu Bildirisi yayımlandı Açıklaması

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER