Savaşçı bitti mi? Savaşçı dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne süre?

Her hafta pazar akşamı ekrana gelen Savaşçı dizisi bu hafta da yayın akışında olmadı.

Savaşçı bitti mi? Savaşçı dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne süre?
Her hafta pazar akşamı ekrana gelen Savaşçı dizisi bu hafta da yayın akışında olmadı. Corona virüsü nedeniyle çekimlerine duraklamak zorunda olan Savaşçı'nın yeni bölümleri merakle bekleniyor. Dizi takipçileri ise 'Savaşçı bitti mi?', 'Savaşçı bugün var mı ve yeni birim ne süre?' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Savaşçı dizisinden son haberler...

FOX ekranlarında yayınlanan ve pazar günleri beğeniyle takip edilen diziler aralarında olan Savaşçı son olarak 96. bölüm ile izleyici karşısına çıkmıştı. Corona virüsününde yayılmasıyla birlikte dizi çekimlerine ara verilmişti. Peki Savaşçı bugün var mı? Savaşçı yeni birim ne vakit yayınlanacak?

SAVAŞÇI BUGÜN VAR MI, YENİ BÖLÜM NE VAKIT?

Savaşçı dizisi bu akşamki yayınlama akışında da yer almadı. Dizi oyuncularından da yda yapımcılardan yeni birim tarihi hakkında henüz devlete ait bir açıklama gelmedi. Savaşçı’nın önümüzdeki haftalarda salgında normalleşme sürecinin de başlamasıyla çekimlerine kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Dizinin yeni bölüm tarihi açıklandığında sayfamızda paylaşacağız.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yüzbaşı Haydar’ın Türk Üssü’nden uzaklaştırdığı bomba yüklü vasıta infilak ederken, Kılıç Timi Yörük Haydar’ın akibetini merak ediyordur. giderken karargaha gelen, kaynağı belirlenmiş olmayan bir istihbarat herkesi şaşkına çevirir. Derhal harekete geçen Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın yaptığı plan doğrultusunda ikiye bölünür.

Ancak artan garip olaylar, kafaları daha da karıştırır. Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa karargahta, büyük bir tedirginlikle timden gelecek haberi beklerken, Kılıç Timi her şeyden habersiz kendileri için hazırlanmış tuzağa peyderpey yaklaşmaktadır…

YORUM EKLE