Hazal Kaya’dan Larissa Gacemer’e takviye: ‘Beni böyle kabul etti’ demen çok dokundu bana

Hazal Kaya, paylaştığı bir videoda çocuk sahibi olamadığını ve kötü yorumlara maruz kaldığını söyleyen Larissa Gacemer'e yardım oldu.

Hazal Kaya’dan Larissa Gacemer’e takviye: ‘Beni böyle kabul etti’ demen çok dokundu bana

Hazal Kaya, paylaştığı bir videoda çocuk sahibi olamadığını ve kötü yorumlara maruz kaldığını söyleyen Larissa Gacemer'e yardım oldu. Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beni böyle kabul etti demen çok dokundu bana. Bir an bile dertlenme bu fena ruhlar yüzünden" ifadelerini kullandı.

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, takipçilerinin sıkça gelen “Neden çocuğunuz olmuyor?” sorularına paylaştığı bir video ile cevap verdi.

“FENA YORUM YAZMAYIN ARTIK”

Larissa, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Bana kesintisiz niçin çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. yine de denedik Burak’la lakin olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de bu duruma alıştım. Fena yorum yazmayın artık” ifadelerini kullandı.

HAZAL KAYA YARDIM VERDİ

Oyuncu Hazal Kaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Larissa Gacemer’e takviye oldu. Hazal Kaya paylaşımında, “Beni böyle kabul etti’ demen fazla dokundu bana. Öylesi böylesi yok, inanılmaz bir kadınsın, eksiğin olmadığı gibi de fazlan var, dışın dek için de pozitif güzel, belli. Bir an bile dertlenme fena ruhlar yüzünden. Söylemeye çalıştığım tamamen buydu dün mevzu olan videoda. Bir kadını bedeniyle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan herkes utansın. İnsanlara hadsiz sorular soracağınıza, kendinize bir sorun; Bana ne?” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERHazal Kaya: Anneliğin kutsanmasından rahatsız oluyorum!
Son güncelleme: 07:51 - 18.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER