Selin Ciğerci’nin Instagram’daki canlı yayınına katılan bir kullanıcı penisini gösterdi

Instagram canlı yayınında talihsiz bir olay yaşamış Selin Ciğerci şok geçirdi.

Selin Ciğerci’nin Instagram’daki canlı yayınına katılan bir kullanıcı penisini gösterdi

Instagram canlı yayınında talihsiz bir olay yaşamış Selin Ciğerci şok geçirdi. Ciğerci'nin yayınına bağlanan birey cinsel organını gösterdi. aniden neye uğradığını şaşıran Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.

Selin Ciğerci, dün gün içinde, yıllar önce çekilen bir fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılmasının arkasında kendi hesabından bir yorumlama yaptı ve “Herkes birbirine atmasına, bana atmanıza gerek yok. ‘Gördün mü?’ diye. Ailemden uzaktan olduğum, Taksim’de yaşadığım günler. En büyük sınavım olan yıllar. Içten fakat beni böyle şeylerle vuramazsınız. Ben her halimle kibir duyuyorum. Bakın kendim de paylaştım” dedi…

Ciğerci bu olayın arkasından ise ilerleyen saatlerde, herkesi şoka uğratan bir olay yaşadı. Instagram'da canlı yayın yapan Ciğerci, “Abla çok kayda değer bir soru soracağım” diyen bir takipçisini yayına aldı. Yayına katılan birey yayında katılır katılmaz cinsel organını gösterdi. Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.
“Hayatım baştan başa ilk defa böyle bir şey yaşıyorum” diyen Selin Ciğerci olayla ilgili “Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa… Video, fotoğraf, adı… Ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim” dedi. Ciğerci’nİn yaşadığı bu olaya ise tepki yağdı. Ciğerci ise ağlayarak çok üzgün olduğunu açıklama etti. Ciğerci “Mübarek ramazan ayında hepinizden fazla özür diliyorum fakat benim hiç suçum değil. İşimde gücümde evinde ailesiyle olan bir insanım.”

İLGİLİ HABERSelin Ciğerci yaşadığı şiddet dönemi anlattı
Son güncelleme: 10:47 - 11.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER