Senden Önce Dizisinde Hangi Karakter Hangi Rolde?

Kanal D’de 13 Şubat tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak Senden Önce dizisinde hangi karakter hangi rolde? İşte diziden ilk detaylar.

Senden Önce Dizisinde Hangi Karakter Hangi Rolde?

Kanal D’de 13 Şubat tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak Senden Önce dizisinde hangi karakter hangi rolde? İşte çok konuşulacak diziden ilk detaylar.

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Senden Önce bu akşam ekranlara gelecek. Haftalardan beri tanıtımları yapılan aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçecek bir hikayeyi anlatacağı belirtilen dizi için beklentiler oldukça yükseltildi. İlk bölümünden finale kadar soruların cevaplanmayacağı dizide iki kadın ve bir adamın arasında yaşananlar ekranlara aktarılacak. Her Salı akşamı saat 20.00 itibariyle yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak dizide, karakterler de dikkat çekiyor. Başrolde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizide fragmanlar ve ilk izlenimler de oldukça pozitif.

Senden Önce Nerede Çekildi?

Dizinin bu kadar gündeme gelmesi dizi hakkında pek çok soru işaretinin de ortaya çıkmasını sağladı. Merak edilenlerden birisi de dizinin nerede çekildiği. Dizi, İstanbul’da çekildi. Çekim setleri ise Şile, Balat ve Tuzla’da kuruldu.

Senden Önce Merve Kimdir?

Senden Önce’de Merve karakterini Sinem Ünsal canlandıracak. Aile olmayı çok isteyen ve bu nedenle eşiyle yuva kurarak mutlu bir gelecek hayal eden Sinem, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle zorlu bir süreçten geçecek.

Senden Önce Sahra Kimdir?

Senden Önce dizisinin en iddialı karakterlerinden birisi Sahra. Sahra, Nilperi Şahinkaya tarafından canlandırılıyor. Aşktan kaçan bir isim olarak karşımıza çıkacak Sahra, geçmişinde yaşadığı olaylarla büyüdüğünde yüzleşiyor.

Senden Önce Hakan Kimdir?

Dizinin bir diğer ana karakteri ise Hakan. Alp Navruz tarafından canlandırılan bu karakterin kafası oldukça karışık. Sevdiğinden ve sevildiğinden emin olamayan ve bu nedenle karısıyla çok sorun yaşayan Hakan üstelik bir iş gezisiyle başlayan kaçamaklarıyla hayatının tamamen değişmesine yol açıyor.

Senden Önce Dizisinde Hangi Karakter Hangi Rolde?

Senden Önce Kaan Kimdir?

Dizideki yan karakterlerden birisi olan Kaan ise Tansel Öngel tarafından canlandırılıyor. Romantik ve bir o kadar kırılgan bir karakter olan Kaan, Hakan’ın kardeşi.

Senden Önce Dermen Kimdir?

Mahallenin abisi olarak karşımıza çıkan Derman’ı Altan Erkekli oynuyor. Mahallede manavcılık yapan Derman, başlangıçta sakin bir karakter olsa da ilerleyen bölümlerde diziye ağırlığını koyacak.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER