Seren Serengil ameliyat olacak

Geçirdiği mide ameliyatlarının ardından sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil, aniden gelişen ve artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı.“SAFRA KESESİ ALINACAK”Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Geçirdiği ameliyat.

Seren Serengil ameliyat olacak

Geçirdiği mide ameliyatlarının ardından sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil, aniden gelişen ve artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı.

“SAFRA KESESİ ALINACAK”

Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Geçirdiği ameliyatlardan dolayı safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Dualarınızla bugünleri atlatacak.”

Seren Serengil de Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Bu sabah olacağım safra kesesi ameliyatından sonra üç gün dinlenmem gerekeceği için ameliyatımı cumartesi gününe erteleledik” dedi.

46 KİLOYA DÜŞTÜ

Seren Serengil  hayalindeki kiloya kavuşmak için geçirdiği mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatından sonra 70 kilodan 46 kiloya düşmüştü. Serengil'in ameliyat olma kriterlerine uyup uymadığı tartışma konusu olmuştu.

İlginizi ÇekebilirSeren Serengil takipçilerinden yardım istedi Seren Serengil takipçilerinden yardım istedi İlginizi ÇekebilirSeren Serengil isyan etti: İstiyorlar ki öleyim!Seren Serengil isyan etti: İstiyorlar ki öleyim!İlginizi ÇekebilirSeren Serengil çok pişman: Kilo vermemi durduramıyoruzSeren Serengil çok pişman: Kilo vermemi durduramıyoruz

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER