Sofia Vergara sahneden düştü

Kolombiyalı ünlü oyunucu, model ve spiker Sofia Vergara, jüri üyeleri aralarında bulunduğu America's Got Talent yarışmasında dengesini kaybederek seyircilerin arasına düştü.

Sofia Vergara sahneden düştü

Kolombiyalı ünlü oyunucu, model ve spiker Sofia Vergara, jüri üyeleri aralarında bulunduğu America's Got Talent yarışmasında dengesini kaybederek seyircilerin arasına düştü. Kahkahalara boğulan Vergara, "Bundan daha dehşet bir şey görmedim" dedi.

Çağdaş Family dizisindeki Gloria Pritchett karakteri ile belli Kolombiyalı oyuncu, model ve spiker Sofia Vergara, jüri üyeleri aralarında bulunduğu America’s Got Talent yarışmasında talihsiz bir kaza geçirdi.

47 yaşındaki Vergara, Chef Yükseklik Bonez adlı yarışmacı şarkısını söylerken önündeki kırmızı butona bastı. Bu hareketin gerisinde yarışan jürinin oturduğu masanın yanında geldi.

Bunun üzerine aniden oturduğu yerden kalkan Vergara, dengesini kaybederek seyircilerin arasına düştü. İlk şoku atlattıktan daha sonra kahkahalara boğulan Vergara, “Bundan daha dehşet bir şey görmedim” sözleriyle herkesi güldürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER