Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt: 'Kacaçaklar' diyenlerin hepsi kuyruklarını kıstırıp gitti - Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 569.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt: 'Kacaçaklar' diyenlerin hepsi kuyruklarını kıstırıp gitti - Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen törenler kapsamında açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 24 Mayıs'ta yayımladığı videoyla birlikte ortaya attığı "Kaçacaklar" iddiasına yanıt verdi.

"AKŞAM YALAN, SABAH YALAN"

Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Akşam yalan, sabah yalan... Bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine. Aynen senin geçmişinde olanlar gibi, Menderes için diyorlardı ya uçaklar dolusu altın, elmas kaçırdılar. Aynen şimdi ifadeler değişiyor mu? Aynısını şimdi Bay Kemal kullanıyor. Bu yalanların tutmayacak.250 bin lira yargıdan aldık. Bunları o iftira atılan vakıflara gönderdik. Hiç olmazsa hayrı olsun.

"ERDOĞAN BURADA ATAKÖY'DE"

İnsan biraz utanır ya. 'Kaçacak' türü akıl ve ahlak dışı hezeyanlarla bu iş hiç olmaz. İşte Erdoğan burada, Ataköy'de, ölümüne burada.

"ZORU GÖRÜNCE HEPSİ KAÇTI"

15 Temmuz gecesi ben milletimi nereye çağırdım? Atatürk Havaalanına. Geldi mi? Geldi. Bay Kemal FETÖ'cülerin arasından Bakırköy Belediyesi'ne gitti. Bu güne kadar bize kaçacak diyenlerin hepsi zoru görünce kuyruklarını kıstırıp kaçtı.

Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER