Son Dakika: Resmen aday oldu! Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığı için kolları sıvadı - Haberler

Nihat Özdemir'in görevi bırakmasının ardından seçime gidecek olan Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık koltuğu için ilk aday belli oldu.

Son Dakika: Resmen aday oldu! Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığı için kolları sıvadı - Haberler

Nihat Özdemir'in görevi bırakmasının ardından seçime gidecek olan Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık koltuğu için ilk aday belli oldu. Eski Gaziantep FK başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığı görevine talip olduğunu resmen açıkladı.

"KULÜPLER ADAYLIĞIMA OLUMLU YAKLAŞTI"

Mehmet Büyükekşi başkanlık adaylığı kararının resmileşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Kulüplerimizin bir çoğuyla ve futbol ailesinin değerli paydaşlarıyla görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonrasında kulüp başkanlarımızın da Türk futbolunun imaj kaybı başta olmak üzere birçok sorunun çözümü için adaylığıma olumlu yaklaştığını gördüm." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Resmen aday oldu! Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığı için kolları sıvadıMehmet Büyükekşi

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

1961 yılında Gaziantep'te doğdu. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimini aldı.

Halen;

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) BaşkanlığıTürk Eximbank Yönetim Kurulu ÜyesiTürk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Üyesiİstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis ÜyesiDEİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK İcra Kurulu Üyesiİstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesiİstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Yönetim Kurulu ÜyesiB20 Yürütme Kurulu ÜyesiZiylan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

Daha önce;

Mehmet Büyükekşi Gaziantep FK TFF Spor Haberler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER