Survivor Aşkım: Nisa ve ünlüler takımı kameralar yokken…

Survivor 2020'den elenen son ad olan Aşkım Burçe Tunay, yarışmayla ilgili merak edilenleri anlattı.

Survivor Aşkım: Nisa ve ünlüler takımı kameralar yokken…

Survivor 2020'den elenen son ad olan Aşkım Burçe Tunay, yarışmayla ilgili merak edilenleri anlattı. Survivor Aşkım, son dönemin popüler ismi Nisa ile ilgili anlattıklarıyla uyarı çekti.

Survivor’da sürpriz bir şekilde Mert’in stratejisi nedeniyle elenen Survivor Aşkım, Survivor Panorama’da merak edilenleri ve adadaki bilinmeyenleri yanıtladı.

Survivor Nisa’nın davranışlarını değerlendiren Aşkım, Nisa ile çok iyi anlaştığını ve açık havada da görüşeceğini söyledi. Survivor’da son dönemlerde morali bozuk olan, bazı oyunlarda yer almayan Nisa hakkındaki soruyu yanıtlayan Aşkım “Nisa’ya şaşırıyorduk, her şey çok iyiyken aniden morali bozuluyordu. Ama takım arkadaşları kameralar varken öbür, kameralar yokken ayrı davranıyorlardı. Cemal Can hariç öteki ekip arkadaşları kameralar yokken fazla sinirleniyorlar. Fakat sonradan kameraların yanında gelince ‘tatlı Nisa, prenses Nisa’ demeye başlıyorlardı. Buna fazla şaşırıyorduk acayip geliyordu ikili olmaları. Yalnızca Cemal Can, Nisa’ya hiç söylenmiyordu. onlar fazla yakındı zaten” dedi.

“FENA DIKKATE ALMAK İSTEMİYORUM”

Survivor’da geçtiğimiz hafta elenen son ad olan Aşkım, konseyde ünlüler takımının yaptığı stratejiyi anlattı. Aşkım, “Mert kendisinin isminin yazılmasını istedi ve ‘SMS’te güçlü isimler çıkarırız’ dedi. Oysa ben yine de her şeye karşın fena dikkate almak istemiyorum, beni kasıtlı olarak elediğini düşünmüyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER