Yağmur Tanrısevsin e-spor turnuvasının kura çekimini gerçekleştirdi

Kulüpler Birliği, karantina döneminde futbolu ve takımlarını özleyen taraftarlara coşku yaşatmak için ünlü futbolcuların katılacağı e-spor turnuvası düzenliyor.

Yağmur Tanrısevsin e-spor turnuvasının kura çekimini gerçekleştirdi

Kulüpler Birliği, karantina döneminde futbolu ve takımlarını özleyen taraftarlara coşku yaşatmak için ünlü futbolcuların katılacağı e-spor turnuvası düzenliyor. 9-10 Mayıs’ta oynanacak turnuvanın kura çekimini oyuncu Yağmur Tanrısevsin gerçekleştirdi.

Ligler başlayıncaya değin geçecek süreçte futbol ruhunun coşku ve rekabet duygusunu evde yaşatmayı amaçlayan Kulüpler Birliği üye 18 ekip ile e-spor turnuvasının startını verdi. Beinsports ve Youtube'dan izlenebilecek ve ünlü futbolcuların ekran başına geçeceği turnuvada eşleşmeler ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in kameralar aleyhinde yaptığı kura çekimiyle gerçekleşti.
Kendisi de lisanslı basketbol oyuncusu olan, dijitalde futbol oynamayı seven ve FIFA tutkunu olan Yağmur Tanrısevsin, “Çok heyecanlı maçlar bizi bekliyor. Ben de sahadaki yeteneklerinin dışarıya 18 takımı temsil eden futbolcuların FIFA performanslarını fazla merak ediyorum” diye konuştu.

İLGİLİ HABERAhmet Kural ve Murat Cemcir rol arkadaşları Yağmur Tanrısevsin'i yalnız bırakmadı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER