Survivor’da bu akşam eleme adayı kim oldu? İşte ada konseyinde yaşananlar…

Survivor 2020'nin bu akşamki 51.

Survivor’da bu akşam eleme adayı kim oldu? İşte ada konseyinde yaşananlar…

Survivor 2020'nin bu akşamki 51. yeni bölümünde ada konseyi toplandı. Ada konseyi öncesinde yapılan muafiyet oyunununu kaybeden Ünlüler takımı oylama yaparak eleme adayı belirledi. Peki Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? İşte konseyde yaşananlar ve eleme adayı...

Eleme sisteminin değiştiği Survivor’da bu akşam ada konseyi telaşı yaşandı. İki takım yarışmacıları ada konseyi öncesinde haftanın ikinci muafiyet ödülü için parkurda ter döktü. Dokunulmazlık oyunu ardından ise ada konseyi gerçekleşti. Peki Survivor’da bu akşam eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR’DA BU AKŞAM ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020’nin ikinci yarısı için yeni eleme sistemi geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı kadar açıklanmıştı. Ünlüler ile Gönüllüler takımlarından eleme adayları çıkacağı ve iki takımdaki eleme adaylarından en düşük oyu alan kişinin adaya veda edeceği duyurulmuştu. Dün oynanan muafiyet oyunu ardından birincil eleme adayı Gönüllüler takımından Barışma olmuştu. Bu akşamki dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından ise eleme adayı olarak Ezgi Hocaoğlu olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERSurvivor'da eleme adayı muhakkak oldu! Survivor muafiyet oyunun kim kazandı?

BİRLEŞME PARTİSİNİN EN ŞIK TAKIMI BELLİ OLDU!

Survivor 2020’de geçtiğimiz hafta yapılan birleşme partisinde Ünlüler ile Gönüllüler takımları aralarında en şık yarışması yapılmıştı. Seyirci oylarının arkasında bu akşam en şık olan takım belirlenmiş oldu. Survivor 2020 birleşme partisinde en şık ekip Gönüllüler seçildi.

PASTA ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLERİN!

Pasta ödülünü şampiyon Gönüllüler takımı, pasta kazanmanın sevincini Cemal Can’ın temsili selfie çekimi ile kutladı.

İLGİLİ HABERSurvivor'da Sercan korkuttu! İşte Sercan'ın sakatlandığı lahza!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER