Survivor’da dokunulmazık ödülünü kim kazandı? 6 Haziran’da Survivor muafiyet yarışını kazanan takım…

Survivor'da final ağır ağır yaklaşırken muafiyet ödülü oyunlarınbın önemi de artıyor.

Survivor’da dokunulmazık ödülünü kim kazandı? 6 Haziran’da Survivor muafiyet yarışını kazanan takım…

Survivor'da final ağır ağır yaklaşırken muafiyet ödülü oyunlarınbın önemi de artıyor. Survivor'da Kırmızı ekip ile Mavi takım yarışmacıları, dokunulmazlık mücadelesi verdi. İşte Survivor'da elecek ismi büyük oranda etkileyecek olan dokunulmazlık ödülünün kazananı...

Survivor'ın son bölümünde fayda oyununda Kırmızı takımdan Berkan, Yunus Emre, Elif, ve Sercan, Mavi takımdan Yasin, Cemal Can, Ardahan ve Nisa yarıştı. İlk yarışta şampiyon takım Mavi takım oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık ve ödül olan yiyecek içecek paketini kazanacak takımın belirlendiği yarış kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Erzak paketinde sucuk, lavaş, çeşitli tatlı tuz atıştırmalar bulunuyor. Bu gece engebeli parkurda bahşedilen kıran kırana mücadele sonrasında Survivor 2020'de dokunulmazlığı şampiyon takım Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlık ödülü Kırmızı takımın oldu.

ÇEYREK FİNALE ÇIKAN İLK İSİM DÜN BELLİ OLDU

Yarışmacılar kişisel olarak sembol ödülünü almak ve 2 hafta muafiyet ile çeyrek finale adını yazdırmak için parkurda bütün hünerlerini sergiledi. Berkan, Elif, Sercan üçlüsünün final aşamasına önde gelen isimlerden olurken, rakiplerini eleyerek amblem finali oyununda finale kalan isimler Berkan ile Elif oldu. Berkan ile Elif'in karşılaştığı arma finalini Elif kazanmayı başardı. Böylece Elif önümüzdeki iki hafta elenemeyecek. Elif ayrıca çeyrek finale çıkan birincil isim oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER