Survivor’da nefes kesen muafiyet oyunu! Survivor 2020’de bir ad daha eleme adayı oldu!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde 2.

Survivor’da nefes kesen muafiyet oyunu! Survivor 2020’de bir ad daha eleme adayı oldu!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu telaşı yaşandı.Üç kademeli muafiyet oyununun ilkinde Evrim birincil eleme adayı olmuştu. Bu akşam da oyunu şampiyon bir birey bir eleme adayı daha belirledi. Konseyde Acun Ilıcalı'nın final hakkındaki açıklamaları da heyecanlandırdı. İşte Survivor'da 2. dokunulmazlığı şampiyon ve eleme adayı olan ad...

Survivor’da finale adım adım yaklaşılırken, eleme öncesinde adaylar muhakkak oluyor. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunu sonrasında ilk eleme adayı olarak Evrim belirlenmişti. Bu akşamki 2. dokunulmazlık oyunu ardından ise bir yarışan daha eleme adayı olarak belirlendi. Acun Ilıcalı, Ada konseyinde yarışmacılara Babalar Günü için de laf verdi. Yarışmacılardan Elif ve Yasin’in sözleri yürekleri burktu. İşte Survivor’da dokunulmazlığı kazanan isim ve eleme adayı…

SURVİVOR’DA 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde yarışmacılar bireysel olarak dokunulmazlık için mücadele etti. Geçtiğimiz gün yapılan dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazanmış ve eleme adayı olarak Evrim Keklik’i göstermişti. Bu akşamki 2. dokunulmazlık oyununu ise Sercan Şimşek kazandı. Sercan, konseyde eleme adayı olarak Nisa’nın adını söyledi. Böylece Evrim ve Nisa eleme adayları olarak belirli oldu.

Nisa: ” Sercan kazandı. İddiaya girerim fakat benim adımı söyleyecek. Neden mi? Hepimiz biliyoruz nedenini”

YARIŞMACILARDAN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Survivor 2020’nin bu akşamki bölümünde yarışmacılar Babalar Günü için mesajlar paylaştı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara tek tek laf hakkı vererek mesajlarını paylaşmalarını söyledi. Babalar Günü için laf Elif ve Yasin’e geldiğinde ise duygu batmış anlar yaşandı. Babasız gelişen Elif ile Yasin’in sözleri keza izleyenleri keza de diğer yarışmacıları etkiledi. Ayrıca Uzlaştırma’ın da ayrıca üvey babasına keza de öz babasına gönderdiği mesaj uyarı çekti.

ELİF VE YASİN ÜZDÜ!

Elif: ” Ilk Olarak sizin sonra da antrenörümün babalar gününü kutluyorum. Beni pas geçebilir misiniz”

Yasin: Tüm babaların babalar gününü kutlarım. Buradan tek tavsiyem çocuklarınız büyürken onları yalnız bırakmayın”

ACUN ILICALI’DAN FİNAL SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı, Survivor’ın bu akşamki Ada Konseyi’nde final hakkında küçük de olsa bir ipucu paylaştı. Ilıcalı: ” Survivor tarihinin gelmiş geçmiş görsellik olarak en iyi finalini hazırlıyoruz” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER