Survivor fanatiklerinden Acun Ilıcalı’ya tepki

Acun Ilıcalı bir yanlamasına Survivor 2020 programı ile ilgilenirken kendisine kalan vakitlerde de dünyanın favori tatil beldelerinden Dominik'in tadını çıkartıyor.

Survivor fanatiklerinden Acun Ilıcalı’ya tepki

Acun Ilıcalı bir yanlamasına Survivor 2020 programı ile ilgilenirken kendisine kalan vakitlerde de dünyanın favori tatil beldelerinden Dominik'in tadını çıkartıyor. Ilıcalı hesabından paylaştığı tekneli fotoğrafına fazla sayıda alkış yorumu alırken yarışmada yaşananlarla ilgili olarak çok sayıda tepki mesajı da aldı.

Survivor 2020 şimdilerde yarışmacıların performansından çok arasında yaşanan gerginliklerle gündeme geliyor. Barışma ve Yasin aralarında yaşanan tartışma sonrasında Acun Ilıcalı kadar herhangi bir diskalifiye açıklamasının gelmemesi yarışmayı izleyen o kadar fazla kişiyi düş kırıklığına uğrattı. Yaşananları televizyondan peşine düşüp takip edenler Yasin’in yaptıklarını sinsilik olarak değerlendirirken ortalığı karıştırmasına ve haksız olmasına karşın Barışma’la aynı cezayı almasının adaletli olmadığını belirtti.

Yasin’e diskalifiye kararına kadar giden ağır cezalar verilmesi gerektiğini söyleyen hayranları Acun Ilıcalı’nın tekne fotoğrafı altına tepkilerini gösterdi.


İnsanların bu konudaki reel düşünceleri ise programın ilerleyen bölümlerindeki oylamalarda ortaya çıkacak.

BU KONUŞMA SONRASI YASİN’E TEPKİLER ARTTI

Yasin'in Survivor 2020’nin son yayınlanan bölümünde ekrana yansıyan sözleri de ona olan tepkilerin artmasına neden oldu. Yasin, Barışma’la yaptığı kavgayla ilgili olarak “Kimsenin ne düşündüğü umurumda yok” şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

İLGİLİ HABERSurvivor 2020'de kim elendi? Acun Ilıcalı Barış ve Yasin hakkındaki kararı açıkladı!
Son güncelleme: 14:16 - 22.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER