Survivor Nagihan Neden Yok, Diskalifiye mi Olacak?

Survivor All Star’ı izleyenler Nagihan’ın neden olmadığını sorgulamaya başladı. “Survivor Nagihan Neden Yok, Diskalifiye mi Olacak”

Survivor Nagihan Neden Yok, Diskalifiye mi Olacak?

Survivor All Star’ı izleyenler Nagihan’ın neden olmadığını sorgulamaya başladı. Acun Ilıcalı ise “Survivor Nagihan Neden Yok, Diskalifiye mi Olacak” sorusunu yanıtladı.

Survivor All Star’ın en iddialı kadın yarışmacılarından olan Nagihan Karadere, zorlu bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz günlerdeki zorlu güç yarışmasında zorlanan ve ardından sakatlanan Nagihan Karadere o günden beri tedavi altında tutuluyor. Bu nedenle de yarışmalara katılamadığı gibi programa ara vermek durumunda kaldı. Yarışmanın o bölümlerini izlemeyen ve durumdan haberdar olmayanlar ise Survivor’da Nagihan neden yok diye sosyal medyada sorular sormaya başladı. Nagihan Karadere ile ilgili en çok merak edilen ise yarışmaya geri dönüp dönemeyeceği…

Acun Ilıcalı’dan Nagihan Karadere Açıklaması

Survivor Ekstra’ya katılarak bu konuda açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, zorlu bir sürecin geçirildiğini söyledi. 45. bölümde sakatlanarak hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere, sakatlandığı anlarda dizinin döndüğünü, çıktığını söylemişti. Göz yaşlarına boğulan ünlü ismin sporcu geçmişi olduğu için sakatlığının ne anlama geldiğini bildiği de öne sürülmüştü.

Survivor Nagihan Neden Yok, Diskalifiye mi Olacak?

Acun Ilıcalı ise yaptığı açıklamada baş başa bir konsey yapacaklarını söyledi. Sakatlığının kritik olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı bu konuda son kararı kendisinin vereceğini ifade ederek “Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde baş başa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek, karar ona kalacak herhalde çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum. Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilirsin istersen diyeceğim. Şu anki pozisyonunda ne yapabilir?” dedi.

Bu açıklamalar sonrasında gözlerin çevrildiği Nagihan Karadere’nin nasıl karar vereceği, yarışmaya devam edip edemeyeceği merak ediliyor. Ancak sakatlık riski olması nedeniyle yarışmacının yarışmaya devam etse dahi yeniden sakatlanması da ihtimaller dahilinde.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER