Taş Kağıt Makas Dizisine O İddialı Oyuncu Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümleriyle ekranlara gelen Taş Kağıt Makas’a yeni bir oyuncunun dahil olacağı açıklandı. İşte o isim…

Taş Kağıt Makas Dizisine O İddialı Oyuncu Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümleriyle ekranlara gelen Taş Kağıt Makas’a yeni bir oyuncunun dahil olacağı açıklandı. İşte o isim…

Kanal D’de ekranlara gelen Taş Kağıt Makas dizisi için yeni bir oyuncu duyurusu yapıldı. Yapım ekibi tarafından yapılan açıklamalarda Yüsra Geyik’in dizi kadrosuna dahil olacağı ifade edildi. Dizide Rüya karakteriyle ekranlarda olacak Yüsra Geyik, Aile dizisindeki performansıyla beğeni toplamıştı.

Taş Kağıt Makas Dizisi Oyuncu Kadrosunu Güçleniyor

Tanıtımının hemen ardından güçlü kadrosuyla dikkat çeken Taş Kağıt Makas dizisinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor. iddialı oyuncuları ve hikayesiyle dikkat çeken dizinin ilk bölümlerinde yaşanan “Köpek” muhabbeti dizinin yoğun eleştiri almasına da neden olmuştu. Öyle ki dizinin bu bölümleri ağır bir şekilde eleştirilirken dizinin bundan sonraki süreçte yayın hayatında nasıl bir performans sergileyeceği merak edilmişti. Yeni oyuncunu diziye dahil olmasıyla Taş Kağıt Makas’a dahil olan Yüsra Geyik ile gündemdeki bu iddialar arka planda kalmış durumda.

Taş Kağıt Makas Dizisine İddialı Oyuncu Geliyor!

Taş Kağıt Makas Rüya Kimdir?

Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya, Yüsra Geyik tarafından canlandırılan, diziye yeni dahil olan bir karakter. Dizide zengin bir müteahhidin psikolojik sorunları olan Fecir Emirkıran’ın kız kardeşi olan Rüya, bu zorlu ve zengin yaşamda farklı bir karakter olarak izleyenlerin karşısına çıkacak. Oyuncunun Taş Kağıt Makas 4. bölüm itibariyle hikayeye dahil olacağı belirtildi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER