Ünlü sanatçı Nilüfer corona virüsünün insanlara ders verdiğini söyledi

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Nilüfer, karantina sürecinden herkesin büyük bir ders çıkardığını söyledi.

Ünlü sanatçı Nilüfer corona virüsünün insanlara ders verdiğini söyledi
Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Nilüfer, karantina sürecinden herkesin büyük bir ders çıkardığını söyledi. Bütün dünyanın korona virüs ile uğraş ettiği ve evinde kaldığı bu dönemin dil, din, ahali , sosyal statü farkı olmaksızın bize büyük bir ders verdiğini söyleyen Nilüfer "Her kötü olaydan büyük bir ders çıkarmalıyız. Korona hepimizin dünyaya bakışını etkiledi" dedi.

Meşhur artist Nilüfer, corona virüsünün herkese büyük bir ders verdiğini söyledi. Sağlığın, dünyadaki her şeyin önüne geçtiğini ve savaşların bittiğini söyleyen sanatkâr “En büyük savaşı sağlığa aleyhinde veriyoruz. Sağlık Durumu çalışanlarımız ise en önde savaşıyor. Savaşların durması için böyle bir felaketin olması gerekmeseydi keşke. Dünyada her şey durdu. Savaşlar, tüketim çılgınlığı, tutumsuzluk, sağlığa zararlı gıda gibi çoğu konuda umuyorum fakat iyileşmeler oldu” dedi.

Nilüfer, hayatın süratli akışı içinde düşünmediğimiz, öncelik vermediğimiz çoğu konuyla yüzleşmemizi karşılayan bu dönemin olumlu etkiler bırakacağına inandığını belirtti. Günlük hayatın hızından dolayı kimsenin aileleriyle görüşemediğini, sevdiklerine süre ayıramadığını ve irtibat kurulamadığını da sözlerine ekledi. Bu konularda çevresindeki birçok kişinin farkındalık yaşadığını bildiren Nilüfer, “En çok da tutumsuzluk çılgınlığının durmasına sevindim. Açık büfe kahvaltılar ve otellerdeki açık büfe yemekler, ben dahil çoğu kişinin rahatsız olduğu konulardı” dedi.

İLGİLİ HABERNilüfer: Artık durumun ciddiyetini...
YORUM EKLE