Ya İstiklal Ya Ölüm 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Ya İstiklal Ya Ölüm ilk bölüm izle)

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Ya İstiklal Ya Ölüm 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Ya İstiklal Ya Ölüm ilk bölüm izle)

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Toplam altı bölümden oluşan kısa dizinin son bölümünde, Tarihler bundan tam 100 sene önce 16 Mart 1920’yi göstermektedir. Bomboş sokakların sessizliğini işgal kuvvetlerine ait askerlerin postal sesleri bozmaktadır. Kamyonlardan inen Hindu ve İngiliz askerlerinin girdiği karakolda çıkan çatışmalar sonucu acı kayıplar yaşanmaktadır. İşte Ya İstiklal Ya Ölüm 2. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

TRT 1 ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde, İstanbul Telgraf Merkezi'ne işgalin haberi ulaştığında moraller bozulmuştur. Fakat böylesine zorlu bir günde dimdik ayakta durmak gerekmektedir. Ankara ile irtibat kurmayı başaran İstanbul Telgraf Merkezi, kendi üzerine düşen vazifeyi öğrenecektir. Ancak işgal kuvvetlerinin oraya da baskın yapması, durumu vahim bir hale getirecektir. İşte Ya İstiklal Ya Ölüm 2. yeni bölüm fragmanı ve ilk bölüm izleme sayfası.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

“Başarı, ‘başaracağım’ diye başlayanlarındır; zafer ise ‘zafer benimdir’ diyenlerindir.”#YaİstiklalYaÖlüm her pazartesi 20.00'de @trt1'de. pic.twitter.com/aVhRfeyrWi

— Ya İstiklal Ya Ölüm (@istiklaldizisi) March 16, 2020

Son güncelleme: 00:25 - 17.03.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER