Yağmur’dan ayrılık sonrası ilk tanımlama! Barışacaklar mı?

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Yağmur’dan ayrılık sonrası ilk tanımlama! Barışacaklar mı?

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Arabasını valeye veren Tanrısevsin, kendisini çeken gazetecilerle ayak üstü sohbet etti.

Bir arkadaşı ile kahve içip sohbet ettiklerimi söyleyen Yağmur Tanrısevsin, “derhal de atölyeye geçeceğim” dedi. Hoş oyuncu, çalışmalarının fazla güzel gittiğini ve bir koleksiyon oluşturduğunu yakında çıkacağını söyledi. Tanrısevsin, pandemi döneminde de evde bol bol fotoğraf yaptığını söyledi.

Başarılı ad yaşanan karantina süreciyle ilgili olarak “annem ve köpeklerimle süre geçirdim. hemen da haricen yavaşça etap uydurmaya çalışıyorum. Güç bir dönem inşallah daha güzel günler gelecek” ifadelerini kullanırken, ‘Setler başlamalı ?’ şeklindeki soruya ” kendimce başlamalı zaten herkes önlemlerini alarak başlıyor. Kendimce bir şey olacağını zannetmiyorum” yanıtını verdi.

Tatil konusuna da değinen Tanrısevsin, “şuan daha yeni normalleşme yaşanıyor açık konuşmak gerekirse bu aşamada tatil uzakta geliyor” dedi.

Muhabirlerin ‘yeni sezonda bir proje var mı?’ diye sorduğu Tanrısevsin, “olacak inşallah daha netleşmedi fakat yeni sezonda hoş bir proje ile ekranlara dönüş yapacağım” diye konuştu.

Son olarak aşk hayatıyla ilgili bir soru yöneltilen Tanrısevsin, ‘Oğuzhan Koç ile barıştığınıza dair haberler geliyor?’ sorusuna “Kötü bir şekilde ayrılmadık. Hürmet çerçevesinde bitti bir şeyler, arkadaşız tabiki fakat onun haricinde diğer bir şart yok açıkçası” yanıtını verdi.

Son güncelleme: 09:42 - 20.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER